fbpx

Lokaler i frivilligcenteret

Booking af lokaler

Som noget nyt er bookingen af lokaler overgået til et online bookingsystem. Det betyder at du fremover – ved selv at oprette en profil – kan booke dine lokaler. Du kan blive sat ind i onlinebookingen ved henvendelse til Frivilligcentret tlf.: 54820055 eller på mail: signe@fri-villig.dk i centerets åbningstid.

I kan fremover 

Der kan ikke lånes lokaler onsdage frem til kl. 15. Grunden er at personalet har brug for arbejdsro til opgaver som kræver fordybelse.

Lån af lokaler

Hvis din forening yder en frivillig social indsats i Guldborgsund, kan du låne lokaler til dit foreningsfaglige arbejde i Guldborgsund Frivilligcenter. Vi henviser også gerne til lån af andre lokaler, der stilles til rådighed af Guldborgsund Kommune for den frivillige sociale indsats i Guldborgsund.

Der står håndsprit i alle lokaler.

Kun raske personer deltager. Alle der kan smitte andre bør blive hjemme.

I Guldborgsund Frivilligcenter er der følgende lokaler

Der er fire lokaler til rådighed i Guldborgsund Frivilligcenter, de er beskrevet i spalten her til højre.

Hvis man ønsker at låne lokaler, henvender man sig til  Frivilligcentret.: 54 82 00 55 eller skriver en til mail: signe@fri-villig.dk

Kopier

Vi kopierer jeres folder, der fortæller, om jeres sociale indsats i 100 stk. op til 3 gange om året (den med oplysninger der ikke bliver for gamle). Der er mere at læse under Synliggørelse, Fællesannonce i lokalavisen Falster og Foldere her på siden, eller du kan spørge i sekretariatet.

Vi kan ikke tilbyde masse-tryk, heller ikke mod betaling.

Lån en pc

Guldborgsund Frivilligcenter har flere pc’er, som foreningerne kan låne under møder i centeret.

Faciliteter og tilbehør

Køkken – Når I låner lokaler i Guldborgsund Frivilligcenter, er der mulighed for at lave kaffe i kander. Til et mindre møde (under 5 personer) har vi en færdigkaffe-maskine med alt til faget hørende, men det er både dyrt i kaffe og andre produkter og i engangsservice, så vi henstiller til begrænset brug af den.

Der er kopper, bestik, sukker, fløde, salt, peber og diverse i skabene.

Vi tilbyder jer at bruge porcelæn, for at skåne miljøet, spare centeret for dyre udgifter til engangsservice – og dermed en dyrere affaldsordning. Der er en lille opvaskemaskine, som fyldes og startes, når den er fuld. Hvis I vasker op i hånden, beder vi jer tænke på at halvdelen af centerets medlemmer er patientforeninger, så vær omhyggelig med opvask og rengøring – altid.

Vi kan sætte 2 løse kogeplader frem ved behov, men køkkenet er ikke egnet til at lave mad i, og der er ingen værktøj til det.

Rengøring – Da vi ikke har råd til daglig rengøring i centeret, får vi kun gjort toiletterne rent en gang om ugen af et firma. Til daglig er det derfor en ekstra opgave for personalet at gøre yderligere rent på toiletter og kontaktflader i Frivilligcenteret.

De enkelte lokalers rengøring afhænger derfor meget af, at lånerne gør dem rene efter eget brug. Luft ud, vask borde, stole og øvrige kontaktflader (lyskontakter, tavle, tusser, kuglepenne, håndtag på vinduer eller, hvor nogen har rørt) af i lokalet efter brug. IT-udstyr rengøres med en opvredet sæbeklud på tastatur, mus, musemåtte, og bordplade under pc. Der stilles spand, klude og engangshandsker til rådighed i forrummet ved toiletterne.

Personalets arbejdsstationer – stole, kuglepenne, papir eller andre ting, kan ikke lånes fra personalets skriveborde. Der er materialer i kontorskabene eller i vindueskarmen ved kopimaskinen, og låner man fra skabene, gør man tingene rene inden man sætter dem tilbage. Sundhedsstyrelsen er meget specifik med, at man ikke må dele arbejdsplads med nogen uden grundig rengøring, derfor skal det respekteres.

Der vil altid opstå situationer, man ikke kunne forudse, læg derfor en seddel til os, hvis der er oplysninger om brugen af lokalerne, vi skal være opmærksomme på. Husk at rydde op efter Jer – det er vi nøjeregnende med bliver overholdt.

Nøgler

Skal I holde møde uden for Centerets åbningstid, kan I låne en nøgle.

I skal hente nøglen en eller et par dage før efter aftale med sekretariatet. I får introduktion til alarmsystemet og vi aftaler, hvordan og hvornår I leverer den tilbage. Det er jeres eget ansvar, at I har en nøgle på dagen.

Lås ikke andre inde og slå alarmen til, og ring til alarmfirmaet hellere en gang for meget end en gang for lidt. Telefonnummeret til vagtcentralen står nederst på opslaget til højre for hoveddøren. Det koster 1500 kr. at få besøg af en vagt.

Er I så heldige at have fået en nøgle permanent, er det stadig ikke tilladt at holde møder i centeret uden forudgående aftale. Opstår behovet akut lægger man som det mindste besked om, at man har været der.

Køkken Guldborgsund Frivilligcenter

lokalerne

Orange lokale

ORANGE – Dejligt, lyst lokale med plads til 10  personer. Det ligger på første sal.

Der er et aflangt mødebord med Hollandsk udtræk i begge ender, og ekstra stole i depotet.

Grønt lokale

GRØNT – Et dejligt lyst lokale, beliggende på første sal. Her er et rundt mødebord med plads til 6 personer. Rykker man lidt sammen kan man godt sidde 8 personer og stolene findes i depotrummet (ind gennem orange lokale).

Der forefindes computer i dette rum.

Rødt lokale

RØD – Det store lokale i stuen med plads til 28 personer. Hvis man skubber bordene sammen og sætter stolerækker op kan man sidde op til ca. 35 personer.

Her er alle faciliteter – computer, projektor, lærred, tavle, trådløst headset, mikrofon – PA anlæg.

Ideelt til foredrag og større møder.

Blåt lokale

BLÅ – et lille mødelokale i stuen. Der er plads til 8 personer, men efter aftale kan vi sætte en plade mere i bordet, så der bliver plads til 10 personer. Vær opmærksom på, at der bliver trangt. 

Lille tavle, mulighed for pc.

Der er trådløst internet alle steder i Frivilligcentret, så hvad enten I selv har pc med Jer, eller I låner, kan I altid komme på nettet.

ALARM

Der er alarm i alle lokaler. Vinduer og døre skal lukkes, tyveriforanstaltningen på vinduerne i stuen skal efterses. Alarmen skal slås til efter brug. Tjek, at du ikke slår alarmen til, hvis der er møde på 1. sal. Kommer du til at slå alarmen fra forkert – eller slår den til forkert – selvom den ikke giver sig til at ringe, så skal du ringe til alarmselskabet. Nummeret står nederst på alarmboksen inden for lige ved indgangsdøren mod gaden. Det koster 1500 kr + moms at få besøg af en vagt. Er du usikker på funktionen, så gennemgår vi den gerne med dig lige inden enten telefonisk eller, hvis du møder op i åbningstiden.

Hjælp

Vi har næsten altid en telefon tændt og du er velkommen til at ringe, hvis du har problemer under dit arrangement, men det kan jo ske, at vi laver noget andet i fritiden. Sørg derfor for at så mange problemstillinger som muligt er afklaret før dit møde.

Ligger dit møde uden for vores åbningstid, kan du ikke regne med, at der er personale i sekretariatet til at hjælpe dig.

Birgitte Zimling, Centerleder tlf.:  51 28 12 05

Visits: 737

Scroll to top
Skip to content