Lokaler i frivilligcenteret

Lån af lokaler

Hvis din forening yder en frivillig social indsats i Guldborgsund, kan du låne lokaler til dit foreningsfaglige arbejde i Guldborgsund Frivilligcenter. Vi henviser også gerne til lån af andre lokaler, der stilles til rådighed af Guldborgsund Kommune for den frivillige indsats i Guldborgsund.

I Guldborgsund Frivilligcenter er der følgende lokaler

Der er fire lokaler til rådighed i Guldborgsund Frivilligcenter, de er beskrevet i spalten her til højre.

Hvis man ønsker at låne lokaler, henvender man sig til sekretær Lene Vinther tlf.: 54 82 00 55 eller skriver en til mail: sekr@fri-villig.dk

Kopirum

Vi kopierer jeres folder, der fortæller, om jeres sociale indsats i 100 stk. op til 3 gange om året. Der er mere at læse under Synliggørelse, Annonce i Fritidsnyt og Foldere her på siden, eller du kan spørge i sekretariatet.

Vi kan ikke tilbyde masse-tryk, heller ikke mod betaling.

Lån en pc

Guldborgsund Frivilligcenter har flere pc’er, som foreningerne kan låne under møder i centeret.

Faciliteter og tilbehør

Når I låner lokaler i Guldborgsund Frivilligcenter, er der mulighed for at lave kaffe i kander til større forsamlinger. Til et mindre møde (under 5 personer) har vi en færdigkaffe-maskine med alt til faget hørende.

Der er kopper, bestik, sukker, fløde, salt, peber og diverse i skabene.

Vi tilbyder jer at bruge porcelæn, for at skåne miljøet, spare centeret for dyre udgifter til engangsservice – og en dyrere affaldsordning. Der er ingen opvaskemaskine, og oveni beder vi jer tænke på at halvdelen af centerets medlemmer er sygdomsforeninger, så vær omhyggelig med opvask og rengøring – altid.

Vi kan sætte 2 løse kogeplader frem ved behov, men køkkenet er ikke egnet til at lave mad i.

Husk at rydde op efter Jer – det er vi nøjeregnende med bliver overholdt.

Nøgler

Skal I holde møde uden for Centerets åbningstid, kan I låne en nøgle.

I skal hente nøglen en eller et par dage før efter aftale med sekretariatet. I får introduktion til alarmsystemet og vi aftaler, hvordan og hvornår I leverer den tilbage. Det er jeres eget ansvar, at I har en nøgle på dagen.

Lås ikke andre inde og slå alarmen til, og ring til alarmfirmaet hellere en gang for meget end en gang for lidt. Telefonnummeret til vagtcentralen står nederst på opslaget til højre for hoveddøren. Det koster 1200 kr. at få besøg af en vagt.

Er I så heldige at have fået en nøgle permanent, er det stadig ikke tilladt at holde møder i centeret uden forudgående aftale. Opstår behovet akut lægger man som det mindste besked om, at man har været der.

Køkken Guldborgsund Frivilligcenter

lokalerne

Orange lokale

ORANGE – Dejligt, lyst lokale med plads til ti personer. Det ligger på første sal.

Der er et aflangt mødebord med Hollandsk udtræk i begge ender.

Grønt lokale

GRØNT – Et dejligt lyst lokale, beliggende på første sal. Her er et rundt mødebord med plads til 6 personer. Rykker man lidt sammen kan man godt sidde 8 og stolene findes i depotrummet (ind gennem orange lokale).

Der forefindes computer i dette rum.

Rødt lokale

RØD – Det store lokale i stuen med plads til 28 personer.

Her er alle faciliteter – computer, overhead, lærred, tavle, trådløst headset, mikrofon – PA anlæg.

Ideelt til foredrag og store møder.

På væggen under højtaleren hænger vejledningen til anlægget og en bordopstillingsplan.

Blåt lokale

BLÅ – et lille mødelokale i stuen. Der er plads til otte personer, men efter aftale kan vi sætte en plade mere i bordet, så der bliver plads til 10 personer. Vær opmærksom på, at der bliver trangt. 

Lille tavle, mulighed for pc.

Der er trådløst internet alle steder i Frivilligcentret, så hvad enten I selv har pc med Jer, eller I låner, kan I altid komme på nettet.

Hits: 60