Lokaler i frivilligcenteret

Corona kommer først

Bestyrelsen har på et ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 9. november besluttet,

  • at ved alle aktiviteter som Centeret står for skal der vises Coronapas/negativ test max. 72 timer gammel.
  • Der skal bæres mundbind, når man går rundt i centeret f.eks. henter kaffe eller går på toilettet.

Der vil være særlig opmærksomhed på at alle bidrager til rengøringen af centeret.

Plan over det store lokale med borde

Plan over det store lokale med stoleopstilling

Oversigt over de resterende lokaler og begrænsningerne i deltagerantal.

For alle møder gælder følgende stadigvæk:

Der står håndsprit i alle lokaler.

Kun raske personer deltager og alle personer skal overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Husk håndhygiejnen – tag dine mødedeltagere i ed – Ønsker mødedeltagerne ikke at tage hygiejnereglerne alvorligt, er man velkomme til at holde møder et andet sted end i Frivilligcenteret, her gør vi alle en indsats for, at alle andre kan føle sig så trygge som muligt! Vi er ikke længere underlagt afstandskrav, men smitten er stigende i Guldborgsund, så gør hvad I kan for at mindske muligheden for at sprede smitte.

Der skal være en rengøringsansvarlig som lufter ud, vasker borde, stole og øvrige kontaktflader (lyskontakter, tavle, tusser, kuglepenne, håndtag på vinduer eller, hvor nogen har rørt) af i lokalet efter brug. IT-udstyr rengøres med en opvredet sæbeklud på tastatur, mus, musemåtte, og bordplade under pc. Der stilles spand og klude til rådighed. Der må regnes med et ekstra kvarter – tyve minutters rengøringsaktivitet.

Låner du lokalerne om fredagen og i weekenden omfatter rengøringen alle flader I har rørt ved inkl. toiletterne (lyskontakter, døre og dørhåndtag (hoveddøre, toiletdøre, døre til mødelokalerne), trappens gelender, døre og håndtag til engangsserviceskabe og kontorskabe, kaffemaskine og bordpladen ved siden af. Regn med 20 til 45 minutter til rengøring afhængig af, hvor meget I har været rundt i centeret.

Alle, der benytter toiletterne, følger afspritningsreglerne, der er opsat skiltning.

Der er ikke adgang til køkken – dvs. alle varme drikkevarer skal trækkes i automaten. Deltagerne skal selv medbringe vand i egen flaske. Vi henstiller til at man stadig kun servere medbragt – allerede portionsanrettet mad og drikkelse – f.eks. chokolader eller kiks, der er pakket ind hver for sig og brikjuice eller flaskevand. Da vi ikke har opvaskemaskine, kan vi ikke garantere for køkkenets service heller ikke vandkander.

Personalets arbejdsstationer – stole, kuglepenne, papir eller andre ting, kan ikke lånes. Der er materialer i kontorskabene eller i vindueskarmen ved kopimaskinen, og låner man fra skabene, gør man tingene rene inden man sætter dem tilbage. Sundhedsstyrelsen er meget specifik med at man ikke må dele arbejdsplads med nogen uden meget grundig rengøring, derfor skal det respekteres.

Generelt om rengøringen i Centeret

Da vi ikke har råd til daglig rengøring i centeret, får vi fortsat gjort rent en gang om ugen af et firma. Til daglig er det derfor blevet en ekstra opgave for personalet at gøre yderligere rent på toiletter og kontaktflader i Frivilligcenteret. De enkelte lokalers rengøring afhænger derfor af, at lånerne gør dem rene efter eget brug. Der vil altid opstå situationer, man ikke kunne forudse, læg derfor en seddel til os, hvis der er oplysninger om brugen af lokalerne, vi skal være opmærksomme på.

Booking af lokaler

Som noget nyt er bookingen af lokaler overgået til et online bookingsystem. Det betyder at du fremover – ved selv at oprette en profil – kan booke dine lokaler. Du kan allerede nu blive sat ind i onlinebookingen ved henvendelse til Jessica tlf.: 54820055 eller på mail:sekr@fri-villig.dk

lokaleaftaler frem til sommerferien er skrevet ind i det nye system, men efter sommerferien forventer vi at langt de fleste lokalereservationer kan klares af foreningerne selv.

Der kan ikke lånes lokaler onsdag frem til kl. 15. Grunden er at personalet har brug for arbejdsro til opgaver som kræver fordybelse.

Lån af lokaler

Hvis din forening yder en frivillig social indsats i Guldborgsund, kan du låne lokaler til dit foreningsfaglige arbejde i Guldborgsund Frivilligcenter. Vi henviser også gerne til lån af andre lokaler, der stilles til rådighed af Guldborgsund Kommune for den frivillige indsats i Guldborgsund.

I Guldborgsund Frivilligcenter er der følgende lokaler

Der er fire lokaler til rådighed i Guldborgsund Frivilligcenter, de er beskrevet i spalten her til højre.

Hvis man ønsker at låne lokaler, henvender man sig til sekretær Lene Vinther tlf.: 54 82 00 55 eller skriver en til mail: sekr@fri-villig.dk

Kopirum

Vi kopierer jeres folder, der fortæller, om jeres sociale indsats i 100 stk. op til 3 gange om året. Der er mere at læse under Synliggørelse, Annonce i Fritidsnyt og Foldere her på siden, eller du kan spørge i sekretariatet.

Vi kan ikke tilbyde masse-tryk, heller ikke mod betaling.

Lån en pc

Guldborgsund Frivilligcenter har flere pc’er, som foreningerne kan låne under møder i centeret.

Faciliteter og tilbehør

Når I låner lokaler i Guldborgsund Frivilligcenter, er der mulighed for at lave kaffe i kander til større forsamlinger. Til et mindre møde (under 5 personer) har vi en færdigkaffe-maskine med alt til faget hørende.

Der er kopper, bestik, sukker, fløde, salt, peber og diverse i skabene.

Vi tilbyder jer at bruge porcelæn, for at skåne miljøet, spare centeret for dyre udgifter til engangsservice – og en dyrere affaldsordning. Der er ingen opvaskemaskine, og oveni beder vi jer tænke på at halvdelen af centerets medlemmer er sygdomsforeninger, så vær omhyggelig med opvask og rengøring – altid.

Vi kan sætte 2 løse kogeplader frem ved behov, men køkkenet er ikke egnet til at lave mad i.

Husk at rydde op efter Jer – det er vi nøjeregnende med bliver overholdt.

Nøgler

Skal I holde møde uden for Centerets åbningstid, kan I låne en nøgle.

I skal hente nøglen en eller et par dage før efter aftale med sekretariatet. I får introduktion til alarmsystemet og vi aftaler, hvordan og hvornår I leverer den tilbage. Det er jeres eget ansvar, at I har en nøgle på dagen.

Lås ikke andre inde og slå alarmen til, og ring til alarmfirmaet hellere en gang for meget end en gang for lidt. Telefonnummeret til vagtcentralen står nederst på opslaget til højre for hoveddøren. Det koster 1500 kr. at få besøg af en vagt.

Er I så heldige at have fået en nøgle permanent, er det stadig ikke tilladt at holde møder i centeret uden forudgående aftale. Opstår behovet akut lægger man som det mindste besked om, at man har været der.

Køkken Guldborgsund Frivilligcenter

lokalerne

Orange lokale

ORANGE – Dejligt, lyst lokale med plads til ti personer. Det ligger på første sal.

Der er et aflangt mødebord med Hollandsk udtræk i begge ender.

Grønt lokale

GRØNT – Et dejligt lyst lokale, beliggende på første sal. Her er et rundt mødebord med plads til 6 personer. Rykker man lidt sammen kan man godt sidde 8 og stolene findes i depotrummet (ind gennem orange lokale).

Der forefindes computer i dette rum.

Rødt lokale

RØD – Det store lokale i stuen med plads til 28 personer.

Her er alle faciliteter – computer, overhead, lærred, tavle, trådløst headset, mikrofon – PA anlæg.

Ideelt til foredrag og store møder.

På væggen under højtaleren hænger vejledningen til anlægget og en bordopstillingsplan.

Blåt lokale

BLÅ – et lille mødelokale i stuen. Der er plads til otte personer, men efter aftale kan vi sætte en plade mere i bordet, så der bliver plads til 10 personer. Vær opmærksom på, at der bliver trangt. 

Lille tavle, mulighed for pc.

Der er trådløst internet alle steder i Frivilligcentret, så hvad enten I selv har pc med Jer, eller I låner, kan I altid komme på nettet.

Hits: 411