fbpx

SYnliggørelse

Vi tilbyder vores hjælp

Guldborgsund Frivilligcenter hjælper medlemmerne med at blive set:

  • I får jeres egen underside på Guldborgsund Frivilligcenters hjemmeside.
  • Vi tilbyder jer billig annonceplads på Guldborgsund Frivilligcenters annonceside 4 gange om året i Lokalavisen Falster
  • Vi hjælper jer med at synliggøre de frivilliges indsats eksempelvis i en trykt folder
  • Vi tilbyder jer at optage jeres arrangementer gratis i KALENDEREN
  • Vi støtter jer i at skrive pressemeddelelser, sætte plakater grafisk op og giver gode råd til, hvordan I bliver mere synlige i forskellige medier.
  • Vi lægger jeres aktiviteter på Guldborgsund Frivilligcenters FACEBOOK. Husk derfor at like og dele både vores og medlemmernes opslag.
Har I brug for vejledning, hjælper vi gerne.
Ring på 54 82 00 55 eller mail til Signe@fri-villig.dk

Find flere frivillige

Få lavet en folder, der synliggør jeres frivillige indsats. Se mere på siden FOLDERE

Vil I gerne have flere frivillige eller søger en person til en specifik opgave i jeres forening, anbefaler vi at i laver et jobopslag på Frivilligjob.dk. Hvis I er en nonprofit-organisation (forening, selvejende og ikke-offentlig institution eller fond)* er rekruttering helt gratis. 

Annoncering

4 gange om året har Guldborgsund Frivilligcenter en helsides annonce i den lokale, husstandsomdelte avis, Lokalavisen Falster . Se mere om, hvordan du annoncerer på siden Annonce i Lokalvisen Falster

Pressemeddelelser

Hvis du ønsker pressemeddelelser sendt til aviserne anbefaler vi, at du har materialet klar til udsendelse 4 uger før arrangementet. Materiale til aviserne, der bliver afleveret i sidste øjeblik, får også den mindste opmærksomhed og de mindste pladser.

Pressemeddelelser Frivilligcenteret skriver bliver lokalt sendt til Lokalavisen Falster, Folketidende, Saxkjøbing Avis, Nordfalsters Avis, TV M og Radio Sydhavsøerne. Derudover til de regionale medier TV2/Øst og P4 Regionalen. Landsdækkende til Ritzaus Bureau. Hvis du ønsker, at andre skal have din pressemeddelelse, skal du selv sende den ud – også til din egen forenings medlemsblad.

Sådan arbejder vi

Når vi udarbejder materiale sammen med vores medlemmer, sendes det altid til den person, vi har lavet materialerne i samarbejde med. Derefter skal vedkommende selv distribuere til andre, der skal modtage materialet.

Views: 1069

Scroll to top
Skip to content