fbpx

SYnliggørelse

Synliggørelse af foreningernes aktiviteter

Guldborgsund Frivilligcenter hjælper medlemmerne med at blive set:

  • Som medlem får I jeres egen side på Guldborgsund Frivilligcenters hjemmeside.
  • Vi tilbyder jer billig annonceplads på Guldborgsund Frivilligcenters annonceside en gang om måndenen i FritidsNyt
  • Vi hjælper jer med at synliggøre de frivilliges indsats i en folder
  • Vi tilbyder jer at optage jeres arrangementer gratis i KALENDEREN
  • Vi lægger jeres aktiviteter på Guldborgsund Frivilligcenters facebookside, så husk at like og dele vores og hinandens opslag.
  • Vi støtter jer i at skrive pressemeddelelser, sætte plakater grafisk op og giver gode råd til, hvordan I bliver mere synlige i de forskellige medier.

 Synliggørelse er en del af Kommunens Strategi, og det er et krav, at man er synlig, hvis man får tildelt §18 midler.

Materialer, som Frivilligcenteret har lavet i samarbejde med foreningen, sendes til den person vi har lavet materialerne i samarbejde med, derefter skal vedkommende selv distribuere til andre, der skal modtage materialet.

Find flere frivillige

Få lavet en folder, der synliggør jeres frivillige indsats. Se mere på siden  FOLDER

Annoncering

Cirkea en gang om måneden, har Guldborgsund Frivilligcenter en helsides annonce i den lokale, husstandsomdelte avis, FRITIDSNYT. Se mere om, hvordan du annoncerer på siden Annonce i Fritidsnyt

Pressemeddelelser

Hvis du ønsker pressemeddelelser sendt til aviserne anbefaler vi, at du har materialet klar til udsendelse 4 uger før arrangementet. Materiale til aviserne, der bliver afleveret i sidste øjeblik, får også den mindste opmærksomhed og de mindste pladser.

Pressemeddelelser Frivilligcenteret skriver bliver lokalt sendt til FritidsNyt, Folketidende, Ugeavisen, Saxkjøbing Avis, Nordfalsters Avis, TV M og Radio Sydhavsøerne. Derudover til de regionale medier TV2/Øst og P4 Regionalen. Landsdækkende til Ritzaus Bureau. Hvis du ønsker, at andre skal have din pressemeddelelse, skal du selv sende den ud – også til din egen forenings medlemsblad.

Hits: 829

Scroll to top
Skip to content