fbpx

FRIVILLIGCENTRET

Vores formål

Guldborgsund Frivilligcenter har til formål at støtte, udvikle og forankre den frivillige sociale indsats i Guldborgsund.

De frivillige og de frivillige sociale organisationer skal koncentrere sig om deres egen og foreningens kerneydelser – tid og nærvær med fokus på de medmenneskelige værdier.

Det er Guldborgsund Frivilligcenters ønske at stå til rådighed for de frivillige og deres organisationer med viden, netværk og hjælp til at udvikle den enkelte og foreningen.

Guldborgsund Frivilligcenter er til rådighed for alle borgere i Guldborgsund, der ønsker at yde en frivillig indsats.

Vores ståsted

Guldborgsund Frivilligcenter er uafhængig af religiøse og politiske holdninger.

Vi ønsker i et ligeværdigt samspil at udvikle og støtte en mangfoldig og lystbetonet frivillig indsats i Guldborgsund i et nært samspil mellem borgere i alle alders-, fag- og kønsgrupper.

ÅBNINGSTIDER

Åbent: Mandag, tirsdag og torsdag kl. 10:00 – 15:00

Andre tidspunkter efter aftale.

I åbningstiden er man velkommen til at komme ind og orientere sig om de frivillige indsatsområder og aktiviteter, vi har kendskab til. Centret har mange foldere, som man gerne må tage af, og man er velkommen til at hjælpe med at distribuere foldere og plakater til ens eget lokalområde. Centermedarbejderen er behjælpelig med at finde det aktuelle materiale.

Vi har som regel kaffe på kanden, og du vil kunne få hjælp til opsætning af annonce, pjece eller plakatopslag, hvis tiden tillader det. Som oftest skal du dog regne med at bestille tid til større opgaver.

Alle, der tænker på at blive frivillig, kan få en snak om, hvor der er brug for dig, og det du brænder for, som frivillig.

Brug os som "Markedsplads"

Medlemmer er velkomne til at bruge Frivilligcenteret som “markedsplads”.

Det betyder at I kan aftale en tid, hvor foreningens frivillige stiller sig til rådighed og byder borgerne indenfor til rådgivning og information om foreningens virke.

Aftale om brug af Centeret som markedsplads kan ske til centerleder Birgitte Zimling på tlf. 51 28 12 05.

Vores økonomi

Centret er økonomisk støttet af Socialministeriet med en årlig grundfinansiering og af Guldborgsund Kommune, der gør det muligt at yde en professionel, kontinuerlig og langsigtet indsats.

Views: 2149

Scroll to top
Skip to content