Som folkeoplysende og/eller registreret forening i Guldborgsund Kommune har du mulighed for at låne lokaler til jeres aktiviteter.
Lokalerne er fordelt over hele byen og omegn.
Hvis du ikke allerede er en godkendt forening, så klik her for at læse mere om, hvordan du starter en forening. Sådan starter du en forening | Guldborgsund Kommune
Lån af lokaler, haller og kunstgræsbaner | Guldborgsund Kommune
Friserhuset er stillet til rådighed for den frivillige social indsats.
Huset er velegnet til oplæg, det er handicapvenligt og kan rumme max. 100 pers. Der er fast bordopstilling (sådan ser det ud, når du kommer, og når du går igen). Der er 2 mulige bordopstillinger derudover. Det er altså ikke muligt at gøre, fuldstændig som man vil på grund af brandhensyn, men der er dog en vis fleksibilitet – Du kan se mulighederne her grundopstilling, model 1, model 2, model 3, og Friserhusets ordensreglement vejledning i brug.
Der er mulighed for udlån af storskærm, projektor og alt er klart til oplæg – medbringende kun dit eget UBS-stick.
Det er muligt at lave kaffe via 2 stk. 3 liters kaffemaskiner og 2 kandekogere. Der er kopper og termokander til rådighed, de skal rengøres og vaskes op ( i en tekøkkenvask). Der må ikke laves mad eller bages i Friserhusets lokaler. Ønsker man mad leveret udefra, skal man selv sørge for tallerkener, bestik m.m.
For nærmere aftale og booking kontaktes
Henvendelse vedr. lån af lokale kan ske til
Jamal Tamimi-Sarnikowski
tlf.:25 18 18 60
Mødelokale: Møder, foredrag, undervisning max. 16 personer
Den store sal kan/er normalt delt op i sal 1 og sal 2 med en lydtæt foldevæg
Sal 1 ca. 80 personer: Møder, foredrag, undervisning, musik og sang, underholdning, kort-og brædtspil
Sal 2 ca 35 personer : Møder, foredrag, undervisning, kort- og brædtspil
Sal 1+2, ca 120 personer: Møder, foredrag, undervisning, musik og sang, underholdning, kort- og brædtspil.
Undervisningslokalet ca. 25 personer: IT, undervisning og møder.
Der er handicaptoilet og + 2 toiletter. Hele huset er i stueplan og der er gode forhold for rollatorer og kørestole.
Køkkenet er kun et kaffe/the og serveringskøkken. Der kan ikke laves mad.
Der er opvaskemaskine, og 2 kaffemaskiner med vandindtag.
Teknisk mobilt udstyr: Mobil scene i 3 moduler 3x6x0,20 meter, Mobilt elklaver, et stk. kraftig projektor , et stk. mindre kraftig projektor til arrangementer i sal 2. Elklaver med stativ og klaverbænk, mobilt forstærkeranlæg med 2 trådløse headset, 1 trådløs mikrofon og 2 stk. kabelbaserede håndholdte mikrofoner. 2 mikrofonstativer.
For udlån og yderligere information kontakt:
Hans Peter Mandrup Nielsen
Tlf: 20347246
Mail: hpmnielsen@gmail.com
Ordensregler i Ældre Sagen Hus
Grundplan Ældre Sagens Hus Nyk. F
Der kan lånes samtalerum på biblioteket.
Kontakt Bibliotekaren for yderligere oplysninger.
Mail: nyfac@guldborgsund.dk
Se åbningstider på hjemmesiden eller via linket her: www.guldbib.dk/bibliotek/hb
Telefon: 54 70 01 06
Frivillige, der yder en social indsats, har muligheder for at låne lokaler, få adgang til internettet og få taget enkelte kopier.
Alle frivillige sociale foreninger er meget velkomne tll at aflevere pjecer, der fortæller om deres frivillige aktiviteter – så vil Senior Huset medvirke til at synliggøre og henvise til de lokale kontaktpersoner.
Ældresagen har det overordnede opsyn med lokalerne og lån aftales derfor med Ældre Sagen i Sakskøbing Kontakt Doris Hartmeyer for nærmere aftale.
Ældre Sagen Sakskøbing
Doris Hartmeyer
tlf.: 5477 9008
mail: fm.sakskoebing.387@aeldresagen.dk
Idestrup skal være et attraktivt sted at bo. Det er den vision, som ressourcestærke seniorer bag Blæksprutten arbejder ud fra. Derfor er der smil på alles læber, når snakken falder på Blæksprutten, hvor Frivillige har stor betydning for samhørigheden og aktivitetsniveauet i byen.
I Blæksprutten er der alt fra motionsrum, cafe, pc-rum og petanquebaner. Genbrugsbutikken bugner af tøj. Og i motionsrummet, som har alt hvad hjertet kan begære af maskineri, mødes både unge og ældre fra Idestrup for at få pulsen op.
Det skorter ikke på opfordringer til at bruge Blæksprutten. Her er der alle muligheder for at skabe en aktiv pensionisttilværelse. Og når dørklokken klemter hos en nytilflytter, er det sandsynligvis en frivillig fra Blæksprutten som kommer for at byde velkommen til Idestrup og invitere til deltagelse i Blækspruttens aktiviteter og dermed inddrage tilflytteren i byens fællesskab.
Blæksprutten er åbent for alle, og de fleste aktiviteter er gratis. Derfor er den frivillige indsats og indtægterne fra loppemarkeder, genbrugsbutikken og kaffesalg altafgørende for husets eksistens.
Henvendelse vedr. lån af lokale kan ske til
Anna Mortensen
tlf.: 60 91 45 21
mail: egefoej@gmail.com
Huset er helt nyt (se billedet ovenfor), og bliver brugt af frivillige sociale foreninger og til kultur- og fritidsaktiviteter. Der er mødelokaler, multihal, café og et godt og levende fritidsliv.
Vedrørende udlån af lokaler kan formanden for brugergruppen i Blæksprutten kontaktes.
Tonny Pedersen
mail: gb13@live.dk
Telefon: 42 55 03 47
Blishøjgård er mødestedet for aktiviteter omkring Væggerløse/ Marielyst.
Der er et højt aktivitetsniveau i Blishøjgård. Aktiviteterne drives af frivillige, ulønnede ildsjæle og dækker områder som Café Damehat, Senior Datastue med computerhjælp, billedforbedring og slægtsforskning m.m., billard, stolegymnastik, syning, maling, bankospil, modeopvisninger og motion samt ture ud i det frie. Enkelte aktiviteter foregår oftere, men det normale er en gang om ugen – og nogle aktiviteter kommer lejlighedsvis.
I Caféens åbningstid kan man, hvis man har ærinde på Blishøjgård, købe kaffe og kage, og på bestilling også smørrebrød m.m.
Ønsker man at finde kontaktpersoner for de enkelte hold eller at låne et lokale, kan man rette henvendelse til:
Bent E. Hansen
tlf.: 21 72 88 88
mail: benterikhansen@hotmail.com
www.blishoej.dk
Frivillige og små foreninger i GL. Nysted kommune der yder en social indsats, har muligheder for at låne lokalerne.
Lokalerne er kørestolsegnet Der er plads til max. 50 personer. Der er the-køkken og service til ca. 30 personer. Køkkenet er ikke egnet til at tilberede mad. Men der er mulighed for at tilberede kaffe og the.
Det er foreningen Stoppestedet der har sin vante gang i huset. I Stoppestedet mødes frivillige ildsjæle for undervisning, netværk og socialt samvær og hygge. Foredrag, sang, motion og mange andre aktiviteter koordineres og tilbydes ældre i og omkring Nysted.
Stoppestedet Nysted
Anne Lise Jensen
Telefon: 23 88 20 39
E-mail: anne.lise.jensen@live.dk
Views: 1589
ÅBNINGSTIDER
Mandag 10:00 – 15:00
Tirsdag 10:00 – 15:00
Onsdag og fredag Åben efter aftale
Torsdag 10:00 – 15:00
Udenfor åbningstiden træffes vi efter aftale.
FIND OS PÅ KORT
Copyright © Guldborgsund Frivilligcenter 2021