fbpx

Lokaler ude i byen

Nykøbing

FRISERHUSET Frisegade 25 4800 Nykøbing F.

Friserhuset er stillet til rådighed for den frivillige social indsats. Huset er velegnet til oplæg, det er handicapvenligt og kan rumme max. 100 pers.  Der er fast bordopstilling (sådan ser det ud, når du kommer, og når du går igen). Der er 2 mulige bordopstillinger derudover. Det er altså ikke muligt at gøre, fuldstændig som man vil på grund af brandhensyn, men der er dog en vis fleksibilitet – Du kan se mulighederne her grundopstillingmodel 1, model 2, model 3, og Friserhusets ordensreglement vejledning i brug. Der er mulighed for udlån af storskærm, projektor og alt er klart til oplæg – medbringende kun dit eget UBS-stick. Det er muligt at lave kaffe via 2 stk. 3 liters kaffemaskiner og 2 kandekogere. Der er kopper og termokander til rådighed, de skal rengøres og vaskes op ( i en tekøkkenvask). Der må ikke laves mad eller bages i Friserhusets lokaler. Ønsker man mad leveret udefra, skal man selv sørge for tallerkener, bestik m.m. For nærmere aftale og booking kontaktes Margrit Tarby tlf.: 50 41 07 35

Oasen
Vendsysselvej 45 (lige ved Lindholmcentret)
4800 Nykøbing F.

Oasen er et af Guldborgsund Kommunes Plejecentre. Oasen har indrettet 3 lejligheder med spiseplads ( hhv. 4 stole, 6 stole og 12 stole), sofaarrangement og køkkenet er indrettet så man kan lave kaffe og te. De kan let bruges til mødelokaler og Oasen har stillet dem gratis til rådighed for den frivillige sociale indsats som sådan, mod at Oasens borgere må være til stede. Det skaber liv for de ældre, som har svært ved at forlade stedet. Kan I holde åbne møder, så er din forening velkommen til at kontakt Oasen. Der er 2 muligheder mere for at låne lokaler, der er Spisesalen/cafeen (se billedet øverst) og når aktiviteten er tømt for personale kan det lokale også lånes. Der er ligeledes et forrum med lidt gulvplads – hvis der er behov for det. Lejlighederne kan lånes hele dagen, de andre lokaler kan lånes efter normal arbejdstid. Vedr. forplejning kan det aftales med Oasen, om man selv medbringer eller køber af plejecentret.

Henvendelse om lån af stuerne/lokalerne kan ske i dagtimerne til

Gruppeleder
Charlotte Sarup
tlf.: 54 73 32 08

Guldborgsund bibliotekerne
Kongensgade 43
4800 Nykøbing Falster

Der kan lånes samtalerum på biblioteket. 

Kontakt Bibliotekaren for yderligere oplysninger.
tlf.: 54 73 16 00 – nyfac@guldborgsund.dk
Se åbningstider på hjemmesiden eller via linket her: www.guldbib.dk/bibliotek/hb

Nysted

STOPPESTEDET
Jernbanegade 24
4880 Nysted

I Stoppestedet mødes frivillige ildsjæle for undervisning, netværk og socialt samvær og hygge. Foredrag, sang, motion og mange andre aktiviteter koordineres og tilbydes ældre i og omkring Nysted. Stoppestedet er til rådighed for den frivillige sociale indsats.

Kontakt vedr. lån af lokaler kan ske til
Sally Klarskov
tlf.: 43 43 50 83
mail: mk1941@mail.dk

Sakskøbing

SENIORHUSET
Emil Aarestrupsgade 5
4990 Sakskøbing

Telefon: 54 70 01 06

Frivillige, der yder en social indsats, har muligheder for at låne lokaler, få adgang til internettet og få taget enkelte kopier.

Alle frivillige sociale foreninger er meget velkomne tll at aflevere pjecer, der fortæller om deres frivillige aktiviteter – så vil Senior Huset medvirke til at synliggøre og henvise til de lokale kontaktpersoner.

Ældresagen har det overordnede opsyn med lokalerne og lån aftales derfor med Ældre Sagen i Sakskøbing Kontakt Doris Hartmeyer for nærmere aftale.

Ældre Sagen Sakskøbing
Doris Hartmeyer
tlf.: 5477 9008
mail: hartmeyer@mail.tele.dk

Sydfalster

IDESTRUP FRIVILLIGCENTER BLÆKSPRUTTEN
Østergade 1
4872 Idestrup

Idestrup skal være et attraktivt sted at bo. Det er den vision, som ressourcestærke seniorer bag Blæksprutten arbejder ud fra. Derfor er der smil på alles læber, når snakken falder på Blæksprutten, hvor Frivillige har stor betydning for samhørigheden og aktivitetsniveauet i byen.

I Blæksprutten er der alt fra motionsrum, cafe, pc-rum og petanquebaner. Genbrugsbutikken bugner af tøj. Og i motionsrummet, som har alt hvad hjertet kan begære af maskineri, mødes både unge og ældre fra Idestrup for at få pulsen op.

Det skorter ikke på opfordringer til at bruge Blæksprutten. Her er der alle muligheder for at skabe en aktiv pensionisttilværelse. Og når dørklokken klemter hos en nytilflytter, er det sandsynligvis en frivillig fra Blæksprutten som kommer for at byde velkommen til Idestrup og invitere til deltagelse i Blækspruttens aktiviteter og dermed inddrage tilflytteren i byens fællesskab.

Blæksprutten er åbent for alle, og de fleste aktiviteter er gratis. Derfor er den frivillige indsats og indtægterne fra loppemarkeder, genbrugsbutikken og kaffesalg altafgørende for husets eksistens.

Henvendelse vedr. lån af lokale kan ske til

Anna Mortensen
tlf.: 60 91 45 21
mail: egefoej@gmail.com

BLÆKSPRUTTEN – GEDSER
Skråvej 1
4874 Gedser

Huset er helt nyt (se billedet ovenfor), og bliver brugt af frivillige sociale foreninger og til kultur- og fritidsaktiviteter. Der er mødelokaler, multihal, café og et godt og levende fritidsliv.

Vedrørende udlån af lokaler kan formanden for brugergruppen i Blæksprutten kontaktes.

Tonny Pedersen
mail: gb13@live.dk

BLISHØJGÅRDCENTRET
Blishøjvej 4
4873 Væggerløse

Blishøjgårdcentret er mødestedet for aktiviteter omkring Væggerløse/ Marielyst.

Der er et højt aktivitetsniveau i Blishøjgårdcenteret. Aktiviteterne drives af frivillige, ulønnede ildsjæle og dækker områder som Café Damehat, Senior Datastue, billiard, stolegymnastik, syning, maling, pottemageri, bankospil, modeopvisninger, fredagsdans, motion og kortspil. Enkelte aktiviteter foregår flere gange om ugen, men det normale er en gang om ugen – og nogle aktiviteter kommer lejlighedsvis.

I Cafeteriets åbningstid kan man købe kaffe og kage m.m., her kan man også finde oplysninger om kontaktpersoner for hvert enkelt hold.

Ønsker man at låne et lokale kan man rette henvendelse til:

Bent E. Hansen
tlf.: 21 72 88 88 
mail:  benterikhansen@hotmail.com
www.blishoej.dk

Hits: 1055

Scroll to top
Skip to content