Invitation til Generalforsamling 2020

Der afholdes Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter d. 27. maj 2020
kl. 17 – 20, Sosu-Skolen, Vestensborg Alle, Nykøbing F. Materiale til  generalforsamlingen samles her efterhånden som det bliver færdigt.

Vedtægter

Eftersom der ikke findes nogen lovgivning for foreninger i Danmark, er foreningens egne vedtægter de eneste ”love”, der regulerer foreningens egne interne forhold.

Der eksisterer altså ikke nogen facitliste eller skabelon for, hvordan et sæt foreningsvedtægter skal se ud, hvilket gør det ekstra vigtigt, at foreningen selv sikrer sig, at man har et sæt vedtægter, der både er klare, og som samtidig tager forbehold for så mange potentielle problemer som overhovedet muligt.

Se foreningens vedtægterne som pdf

Svære spørgsmål om foreningsliv - i CoVid-19 tider

 

Center for Frivilligt Socialt Arbejde- som er statens center for Frivilligt socialt arbejde, skriver her i en meddelelse til alle foreninger.

Skriv til CFSA’s rådgivning med jeres spørgsmål – ikke til Socialministeriet

Social- og Indenrigsministeriet får i disse dage rigtig mange henvendelser fra frivillige sociale foreninger og tilbud. For at lette presset på ministeriets medarbejdere opfordrer vi til, at I orienterer jer på ministeriets side med relevant information om coronavirus og socialområdet

Kontakt CFSA’s rådgivning, hvis I har yderligere spørgsmål til, hvordan I skal forholde jer. 

CFSA opdaterer løbende vores FAQ om foreningsdrift under coronavirus med relevant viden målrettet særligt mindre foreninger på det sociale område. 

Hvis I har spørgsmål til lokale forhold, skal I kontakte kommunen. 

Teksten her er taget fra Center for Frivilligt Socialt Arbejdes FAQ som du finder linket til i teksten herover til højre.

Hits: 14