fbpx

Mail

generalforsamling

Invitation til Generalforsamling 2023

I år skal vi ses på Restaurant KIKKO – det bliver en ny fornemmelse. Og i år glæder vi os særligt til at se jer til generalforsamling, fordi vi har 2 meget spændende indslag på programmet ud over generalforsamlingen – og så skal vi selvfølgelig spise sammen, så husk at tilmelde jer.

Vi skal i år præsentere jer for Ydelseskataloget. Gennem mange år har vi hørt bl.a. på Dialogmødet at foreninger efterspørger tilbud og aktiviteter, som de ikke er klar over, at frivilligcenteret faktisk tilbyder. Derfor er det efter den tidligere spørgeskemaundersøgelse (2019 – lige før Corona satte ind) blevet et ønske, at Frivilligcenterets aktiviteter og tilbud bliver tydeligere for foreningerne. Nu er Ydelseskataloget så en realitet, og vi glæder os til at bruge efteråret på at dele det ud til alle foreningerne og tale om indholdet.

Generalforsamlingen byder på valg til bestyrelsen, hvor Marianne Jørgensen, Dansk Fibromyalgiforening genopstiller, men Lars Rasmussen fra Flerkulturelt Center har valgt ikke at genopstille. Stor tak til ham for mange års indsats, det har været en glæde at have Lars med på holdet. Bestyrelsen har en kandidat i kikkerten til den ledige bestyrelsespost, men vil gerne opfordre til, at man stiller op til valg, hvis man vil bidrage med sine kompetencer. Det er vigtigt, at dem der sidder i bestyrelsen, har lyst og overskud til at være der, så der er intet i vejen med et reelt valg til en bestyrelsespost på en generalforsamling. Du er velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jan Riis (telefon:  40 45 09 74) for yderligere information om bestyrelsesarbejdet.

Vi gør opmærksom på at regnskabet skal fremlægges og ikke godkendes. Det er Socialstyrelsen, der reviderer og godkender regnskabet.

Sidst på dagen skal vi høre hvilke tanker Centerleder Dorte Nørgaard, Videncenter for Handikap tænker om frivillighed. Vi har oplevet Dorte til en konference i Odense, og synes at hendes betragtninger bør høres af rigtig mange – og derfor har bestyrelsen besluttet at der i år kan deltage 4 fra hver forening i dagens program.

Tilmelding skal ske til signe@fri-villig.dk med navne på deltagerne og mindst en kontaktbar mailadresse – og der må i år deltage 4 fra hver forening, dog er der stadig kun 1 stemme pr. forening til generalforsamlingen.

Samtidig med denne indkaldelse til generalforsamling sender vi Årsberetningen 2022 ud i offentligheden via vores hjemmeside fri-villig.dk eller du kan kigge med og gå direkte via linket her Her finder du bestyrelsens beretning, lederens beretning, uddrag af regnskab og hyggelige billeder fra aktiviteter i 2022

Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

 

Referat af generalforsamlingen 2022

Se frivilligcenterets vedtægter som pdf

Hits: 405

Scroll to top
Skip to content