fbpx

Invitation til Generalforsamling 2024

Igen i år skal vi ses på Restaurant KIKKO. Og også i år glæder vi os særligt til at se jer fordi vi både skal starte på efterårets tema om frivillige og generationskløften, kåre Årets Frivillig 2023 – og så skal vi selvfølgelig spise sammen, så husk at tilmelde jer.

Årets Frivillig

Generalforsamlingen byder på valg til bestyrelsen, hvor Tanja Beckmann Sørensen genopstiller og Michael Simonsen også genopstiller. Til gengæld går mangeårrig formand Jan Riis af i år, og efterlader en plads i bestyrelsen. Det kan du læse mere om her Stor tak til ham for mange års indsats, det har været en glæde at have Jan med på holdet. Bestyrelsen har ikke lige nu en kandidat i kikkerten til den ledige bestyrelsespost, så vi opfordre til, at man stiller op til valg, hvis man vil bidrage med sine kompetencer.

Vi gør opmærksom på at regnskabet skal fremlægges og ikke godkendes. Det er Socialstyrelsen, der reviderer og godkender regnskabet.

Sidst på dagen skal vi høre hvilke tanker Lasse Pedersen, Konsluentfirmaet Ingerfair, har om, hvordan nye generationer ser på frivillighed.

Det varer ikke længe så vil Frivilligcenterets årsberetning også være at finde her på siden – så lægger vi et link.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN 2023
REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN 2024

Se frivilligcenterets vedtægter som pdf

Tilmelding Generalforsamling

Views: 534

Scroll to top
Skip to content