fbpx

Medlem: Carsten Henningsen
Forening: Sønderskovhjemmet
Adresse: Skovstræde 7
                 4991 Toreby L.
Telefon: 54 86 90 54 – 40 60 61 23
Mail: ch@sonderskovhjemmet.dk

De hjemløses mand

Da Erik Søndergaard trådte ud af bestyrelsen – samtidig med at han stoppede som forstander for Saxenhøj Forsorgshjem og Socialpsykiatri – var der spænding over hvordan hans efterfølger ville se ud.

Men det blev fra samme område. Carsten Hemmingsen er leder af Sønderskovhjemmet, som er den næststørste institution for hjemløse i Guldborgsund. Og med en ny stemme for de svage og udsatte.

Inden han kom hertil var han 14 år som næstkommanderende på Saxenhøj, så han kender Erik Søndergaard, hvis plads han nu overtager. I februar 2021 fik han mulighed for at overtage Sønderskovhjemmet og slog til.

– Det ligger så smukt og vi har alle muligheder for at give folk et godt skub fremad i livet, konstaterer Carsten Henningsen.

Der er 42 ansatte på Sønderskovhjemmet. Carsten Hemmingsen er oprindelig kontoruddannet, men kom hurtigt i gang som SOSU assistent; hvilket siden medførte en plads som afdelingsleder.

Pladsen til Henningsen er en af de specielle pladser, som Frivilligcentret har til firmaer og institutioner, der gerne vil hjælpe frivillige, sociale foreninger.

Hits: 170

Scroll to top
Skip to content