fbpx

I de kommende 2 år sætter Guldborgsund Frivilligcenter fokus på mænd.
Endelig er det lykkedes for Svend Åge Madsen, forskningsleder på Rigshospitalet, hvor han forsker i mænds sundhed, at få offentligheden til at forstå, at mænd nu står med en række udfordringer, som aldrig er set lige i historien.

Da Guldborgsund Frivilligcenter nu stod overfor valget af et nyt strategisk fokusområde, var det oplagt, at vi også i Guldborgsund kan gøre mere for at skabe lighed i sundhed for mænd, være med til at skabe gode fællesskaber for mænd og adressere nogle af de særlige udfordringer, som mænd står med.

De første skridt
Det første halve år ligger på mange måder fast allerede. Siden sidste år har vi arbejdet på her i foråret, at kunne tilbyde kurset Kom Videre Mand – 8 mænd i 8 uger

Vi har forsøgt at startet en Hemingway Club op her i foråret, men grundet mange omstændigheder, så kan vi ikke nå at sætte projektet i søen. Dette bare til oplysning for de som har ventet invitationen.

Som det sidste prøver vi at påvirke så mange foreninger som muligt til at deltage på en eller anden måde i Mænds Health Week i uge 24.

Svend Aage Madsen; Chefpsykolog, Rigshospitalet; Formand for Selskab for Mænds Sundhed, Formand for Forum For Mænds Sundhed

Som store ønsker ligger at etablere et Mænds Mødested. De første tanker er gjort, nu mangler det sidste og resten …

Der vil de næste 2 år være brug for mænd, som har lyst til at gå i gang med at skabe fællesskaber for mænd med mænd.

Vil du gerne være med, så er vi fuld af ideer (også nogle vi ikke har afsløret her) – hvis du ikke selv lige har én, du gerne vil arbejde på.

Lad os mødes og tale om muligheder, ideer og realiteter.
Kontakt Centerleder Birgitte Zimling tlf.: 51 28 12 05
Det vil jeg glæde mig til.

Link til
FORUM FOR MÆNDS SUNDHED

Views: 48

Scroll to top
Skip to content