fbpx

Hver torsdag kl. 10.00 – 11.30 samles ca. 20 voksne mænd til Fodbold Fitness på kunststofbanerne Østre Alle´ 123, Nykøbing Falster, hvor nye deltagere også er velkomne.

Alle kan deltage uanset fysisk form, diverse sygdomme og andre udfordringer i livet.

Fodboldstøvler er ikke påkrævet, men mød op i fornuftigt tøj man kan bevæge sig i.

Tilbuddet er et samarbejde mellem Nykøbing FC, LAP og Atriumfonden.

Fodbold Fitness er en del af det store samarbejde mellem DGI og DBU kaldet “Bevæg dig for livet – Fodbold”, som har til formål at få endnu flere danskere til at blive glade for at motionere.

Fodbold er en meget populær sportsgren i Danmark, men mange voksne motionister ønsker ikke at være bundet af et turneringsprogram i løbet af sæsonen. Dem har der ikke altid været så meget plads til i danske fodboldklubber, men det ændres med Fodbold Fitness.

Fodbold Fitness er et tilbud til voksne motionister, der gerne vil i form på en sund, sjov og social måde. Konceptet henvender sig til alle uanset niveau, også dem der aldrig har spillet fodbold før. Fodbold Fitness er enkelt og rummer det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitnesssportens fleksibilitet. Forskning har vist, at Fodbold Fitness er en af verdens allerbedste motionsformer. Træningen forbedrer både den fysiske form og forebygger livsstilssygdomme.

Læs mere: www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold 

Kontaktperson: Arne Jensen, mobil: 5328 4004, mail: arne@puskas.dk

Views: 83

Scroll to top
Skip to content