fbpx
Indlæser Begivenheder

7. oktober 16:30 18:00

At miste en forælder er en skelsættende begivenhed for børn og unge mennesker. Nogle gange kan det være svært at snakke om det med dem som er tætteste på – familien, kammeraterne.

Måske kan det være nemmere at møde andre i samme situation. I gruppen Snakomsorg deler børn og unge tanker og følelser med hinanden gennem snak. Gruppen er for børn og unge mellem 6 og 15, som har mistet eller er ved at miste et nært familiemedlem og som har brug for at møde andre i samme situation og snakke om det.

En samtalegruppe er ikke terapi, men et sted hvor du bliver mødt og lyttet til, uanset hvordan du har det. Du vil kunne deltage i gruppen lige så længe du har behov for det. I gruppen deler børn og unge tanker og følelser med hinanden gennem snak. Hvert møde starter med at vi nyder lidt frugt/kiks/saft/kakaomælk mens vi snakker om hvad der er sket siden sidst og byder nye velkommen i gruppen. Resten af tiden bruges til at lytte eller fortælle hvad vi har på hjertet. Ofte vil der være et tema eller en video som giver anledning til refleksion og snak.

Bor du på Lolland-Falster og har lyst til at komme til gruppemøder på Guldborgsund Frivilligcenter hver mandag i lige uger fra 16.30 til 18:00 kan du henvende dig til os på mail info@snakomsorg.dk eller lægge besked på 24 80 02 08, så vil du høre nærmere fra os hurtigst muligt.

Der er gratis at deltage, men der skal visiteres for at komme i gruppen. Er du interesseret, kan vi aftale et tidspunkt hvor du kan komme til en visitationssamtale sammen med din mor, far eller værge.

Læs mere om os på : https://www.facebook.com/groups/snakomsorg/

Gratis

24 80 02 08

Banegårdspladsen 1A
Nykøbing Falster, 4800 Danmark
+ Google Maps
54820055
Se Sted hjemmeside

Views: 0

Scroll to top
Skip to content