fbpx

CABI - Center for Social tilpasning mister halvdelen af sin bevilling

CABI, der er et center for social tilpasning til arbejdsmarkedet, mister pr 1. januar 2025 halvdelen af sin bevilling på finansloven.

I øjeblikket får centret 20 millioner om året. Så at miste 10 millioner kan nok mærkes på alle budgetter.

Foreløbig satser CABI på at lave en større kampagne, hvor de vil fortælle om, hvad de har opnået i de første fem år. Målet er at sikre den fulde bevilling til hen i 2025, så centret har en reel mulighed for at sikre andre finansielle muligheder.

Alle der har aftaler med CABI i år, kan forvente at de stadig gælder.

Hvem er CABI

Vi indsamler, udvikler og formidler metoder, viden, værktøjer og inspiration, så jobcentre og virksomheder klædes på til at agere i praksis for at styrke det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Hos Cabi finder du viden, som virker i praksis, til jobcentre og virksomheder – og vi formidler denne viden, uanset om Cabi eller andre står bag den. Formidlingen til virksomheder sker bl.a. i netværk af socialt ansvarlige virksomheder, hvor vi også løbende henter input og erfaringer.

Cabi udspringer fra de syv landsdækkende formidlingscentre, som blev oprettet af Socialministeriet 1. januar 1995. I forbindelse med regeringsskiftet i 2001 blev centret en selvejende institution under Beskæftigelsesministeriet.

Cabi har som selvejende institution med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet

Vi leverer viden om det rummelige arbejdsmarked, som virker i praksis – til jobcentre og virksomheder.

 

https://www.cabiweb.dk/

Det er et generelt problem for NGO’er at deres økonomi er et kludetæppe af fundraisede midler – helt op til 20 projekter kan indgå som en del af NGO’ers drift. Mange fonde er begyndt at løsne lidt i forhold til deres krav om ikke at bidrage til DRIFT af organisationerne og har indset at det bliver svært overhovedet at drive projekter, hvis ikke der er en organisation til at styre det. Men vi er der altså ikke endnu.

Views: 9

Scroll to top
Skip to content