fbpx

Foreningen Liv i Stubbekøbing har eksisteret siden 2007, hvor en gruppe borgere satte sig for at ændre den negative spiral, de følte byen var på vej ind i.

Det er foreningens formål at skabe trivsel og fremme udvikling, og gøre Stubbekøbing til et attraktivt sted, at leve eller besøge. Foreningen forpligtes til at støtte og fremme initiativer med udgangspunkt i medlemmernes og arbejdsgruppernes ønsker og forslag.

Men også her har Covid-19 spillet puds med foreningen håb og drømme.

– Mange af vore medlemmer er ældre og både for at beskytte dem og deres eventuelle ægtefæller og familiemedlemmer, valgte vi at lukke helt ned i foråret 2020, beretter formand Anders Bondo.

– Men nu er vi der, hvor vi forsigtigt begynder at åbne igen. Foreløbig med et bestyrelsesmøde og så regner vi med at gennemføre generalforsamlingen først i august, siger formanden.

Foreningens hovedformål lige i øjeblikket er at formidle Stubbekøbings borgeres budskaber til de rette myndigheder og altså sørge for, at byen ikke bliver klemt og glemt i den centralisering, der var en naturlig konsekvens af storkommunerne.

Views: 114

Scroll to top
Skip to content