fbpx

Hvert år ser vi i årsberetningen tilbage på året der gik – 2019 og lidt fremad. Arrangementer som vi  husker vældig godt, ting vi næsten havde glemt og alt det ind i mellem. Store som små aftryk i vores hverdag, er med til at holde os fokuseret på, hvad der er Guldborgsund Frivilligcenters opgave – at støtte den frivillige sociale indsats i Guldborgsund.

Her er en række links til siderne i Årsberetningen 2019.

Indholdsfortegnelse:

Bestyrelsens årsberetning 2019 

Centerlederens årsberetning 2019

Årets frivillig 2019

Event for Årets Frivillige 2018

Foreningernes dag 2019

Guldborgsund Frivilligcenter i tal

Guldborgsund Frivilligcenterets Forandringsteori

Indkaldelse til Generalforsamling 2020

Referat af Generalforsamlingen 2019

Bestyrelsen 2019 – 2020

Vedtægterne som PDF

Regnskab og revision 2019

Medlemsliste 2019

Sekretariatet 2020

Frivilligcenteret har nogle faste frivillige – nogle er meget synlige, det er Dorthe, som passer vores facebook, og som sidder i sekretariatet 1-2 dage nogle timer om ugen. Her fanget i fri luft til Foreningernes Dag 2019

Generalforsamling 20189, Guldborgsund Frivilligcenter

Nogen frivillige er usynlige – næsten da – men lige så uundværlige. Her er Ann-Lise, som er vores faste tilkaldefotograf. Hun har besøgt en del foreninger, og du finder mange af hendes dejlige billeder her i årsberetningen.

Guldborgsund Frivilligcenter

Ida, som nu bor i Odense, men som træder til, når alle andre frivillige er optaget. Her fanget på Foreningernes Dag 2019 i Styregruppens informationsstand

Guldborgsund Frivilligcenter

Og Dirk – som tager de sjoveste billeder – som ikke kan bruges til noget i et seriøst frivilligcenter – og så alligevel.

Frivillige på gennemrejse har vi også, Pav og Jesper for eksempel. TAK til alle for to hænder og en lyst til at være med og TAK til de skønne fotografer for at have bidraget så storsindet til denne årsberetning.

En stor og særlig TAK skal også lyde til Michael Lykke Andersen, som har været fast tilknyttet Centeret som journalist. Han er årsagen til, at så mange nyheder er blevet formidlet på vores hjemmeside. Han har gennem 2019 hjulpet mange foreninger med at få deres aktiviteter bragt frem i både TV og aviser.

Views: 222

Scroll to top
Skip to content