fbpx

Mail

Årets Frivillig 2019

Birgitt Bjerre, SUNDGRUPPEN

Birgitt Bjerre vandt prisen som Årets Frivillig 2019 for sin utrættelige indsats for hverdags motionen.

Birgitt Bjerre er cykelentusiast om en hals. Hun er leder af Sundgruppen, der dels arrangerer cykelture på en række ruter på Falster og omkring Guldborgsund, centreret om de to broer ved Guldborg og Nykøbing.

Med et enkelt svip af halen har Birgitt Bjerre også formået at gøre Sundgruppen til en frivillig social forening, der sørger for at andre frivillige foreninger – eksempelvis kræftramte, ældre, eller syge på den ene eller anden måde, kan få kræfter, livsglæde og måske genoptræning ved en cykeltur i det smukke Guldborgsund-landskab.

I tyve år har Birgitt Bjerre haft en svaghed for at cykle frit rundt i landskabet. Og hun synes, det er det smukkeste af Danmark, man oplever her.

– Svanerne, der majestætisk svæver over en. Der er hejrer, skarver og ofte en babysæl eller to at se, fortæller Birgitt Bjerre.

Sundgruppen samarbejder gerne med andre foreninger om at lave arrangementer, der sætter folkesundheden i fokus og aktiverer grupper, der ikke plejer at motionere, siger Birgitt Bjerre.

Birgit Bjerre Sundgruppen, Årets Frivillig 2019, Guldborgsund Frivilligcenter
Birgit Bjerre Sundgruppen, Årets Frivillig 2019, Guldborgsund Frivilligcenter

Da der ikke blev afholdt et Dialogmøde i 2019 har Birgitt Bjerre stadig den officielle fejring til gode. Det klarer vi på årets generalforsamling d. 27. maj 2020.

Selve prisen er en event i sommeren 2020 for Birgitt, hendes frivillige og støtter i foreningen. Det er Guldborgsund Frivilligcenter, der inviterer, og det er hemmeligt til det sidste, hvad der skal ske på dagen.

Stort tillykke med udnævnelsen Birgit Bjerre

Sundgruppen på Cykel, Guldborgsund Frivilligcenter

Hits: 37

Scroll to top
Skip to content