fbpx

Hjerteforeningen Guldborgsund

Foreningsnavn: Hjerteforeningen Guldborgsund
Kontakt: Kirsten Jensen
Adresse: Torilisvej 30
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon: 54 82 58 40 – 24 22 39 90
E-mailmarcha4800@gmail.com
Hjemmesidewww.hjerteforeningen.dk 

Folder : Hjerteforeningen Guldborgsund

Flyer: Vil du gå med – hver onsdag 

Frivillige: 10

Medlemmer: 2200

Hjerteforeningen - Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Uanset om du selv har en hjertesygdom eller er pårørende, vil du opleve, at meget ændrer sig i det øjeblik, der kommer alvorlig sygdom ind i livet. Hjerteforeningen har et netværk, som kan give den støtte, du har brug for – hvad enten du er hjertepatient eller pårørende.

Lige efter sygdommen kan alt føles kaotisk. Det kan være svært at få det hele til at fungere – arbejde, familie og det sociale liv. Såvel hjertepatienter som pårørende føler sig ofte alene med alle problemerne og spørgsmålene.

Hjerteforeningen har et netværk, som kan give den støtte, du har brug for – hvad enten du er hjertepatient eller pårørende.

Støtten finder du over hele landet og både i Hjerteforeningens rådgivningscentre, på Hjertelinjen, i Lokalkomiteerne, i Hjerteforeningens klubber og i netværket af rådgivende hjertepatienter.

Hjerteforeningen har lanceret et nyt debatforum med navnet Hjertedebat.
Her kan patienter, pårørende og andre interesserede mødes og udveksle erfaringer og få støtte fra andre i samme situation.

Debatten i det ny forum er fri, men foregår i et sikkert miljø, hvor en administrator i Hjerteforeningen jævnligt gennemlæser alle indlæg.

Views: 123

Scroll to top
Skip to content