fbpx

Mange mennesker med en psykisk lidelse skader sig selv – ikke for at få opmærksomhed, men for at rumme og kontrollere svære følelser, som ikke kan håndteres på anden måde.

Onsdag den 13. marts har PsykInfo og Guldborgsund Kommune arrangeret et foredrag om selvskade. Det starter klokken 19.00 og varer et par timer.

Selvskade kan være en måde at aflaste psykisk smerte på. Under alle omstændigheder er selvskade ikke en diagnose i sig selv, men det afspejler en psykisk tilstand hos et menneske med udfordringer. Samlet kan det ses som kompleks adfærd, der kræver både dialog og omsorg at bryde.
Dette arrangement sætter fokus på mekanismerne i selvskade, hvordan de kan brydes og hvad man i Psykiatrien arbejder med for på én gang at rumme og mindske selvskade. Vi taler også om, hvordan man kan handle, når man er pårørende til et menneske, som skader sig selv.
Deltagelsen er gratis, men af praktiske hensyn er det nødvendigt at tilmelde sig.

Her kan du finde mere.
Guldborgsund-bibliotekerne og PsykInfo Region Sjælland står for arrangementet, som finder sted på Bibklioteker i Nykøbing. Det finder sted i Salen på Rosenvænget 17.

Visits: 15

Scroll to top
Skip to content