fbpx

Julehjælp 2023

Mangler du et sted at holde juleaften, eller har du plads til en gæst om dit julebord? Så kan du blive julevært eller julegæst i julevenner. I julevenner matcher vi gæster og værter med hinanden.

Julevenner handler om at skabe fællesskaber i julen. Mennesker, der ikke har nogen at holde jul med eller ønsker en anden form for jul, skal nemt kunne komme i kontakt med andre, der åbner deres dør til en hyggelig juleaften. Som julegæst og julevært bliver de julevenner.

Tilmeld dig her

Julevenner er på intiativ af Boblberg og Rødekors.

Lad os få det nye år til at boble !

Søger du nogen at fejre nytår med? Så lad os springe ind i det nye år sammen. Her kan du gratis finde nytårsvenner til fx en hyggelig middag eller en god fest.

Lad champagneboblerne springe i selskab med nye venner. Gå på opdagelse i nytårsboblerne, og find dem du vil tilbringe din aften med, eller opret din egen nytårsbobl.

Tilmeld dig her 

Nytårsvenner er på intiativ af Boblberg og Rødekors.

Kan søges pr. 1.oktober

Hos Julehjælpen.dk kan alle økonomisk trængte familier med børn under 18 år søge om julehjælp. Det er ikke et krav at der er tale om hjemmeboende børn, eller at man har sit barn juleaften. 

Du søger om hjælpen på deres hjemmeside

Er du enlig forsørger eller er I en familie, hvor det er svært at få enderne til at nå sammen økonomisk, så fortvivl ikke – du kan ansøge om julegavehjælp online. 

Søg julehjælp hos Mødrehjælpen her – Mødrehjælpen (moedrehjaelpen.dk)

afhentes i Mødrehjælpens butik Slotsgade 9, 4800 Nykøbing F. i henhold til aftale.

Ansøgningsskemaet hentes i Mødrehjælpens butik, hvor det også skal afleveres personligt i udfyldt stand. Skemaer der kommer ind senere, vil ikke blive behandlet. Du vil hurtigst herefter få besked, om dit barns ønske vil blive opfyldt.

Læs mere på deres hjemmeside

eller følg dem på Facebook 

Julehjælp i folkekirken uddeles af de lokale kirker. Mange kirker uddeler julehjælp for midler, der er samlet ind i sognet. Det kaldes ofte sognets menighedspleje.

Find kontaktoplysninger til din kirke her

Søg senest 4. december

Hvis du som enkeltperson, ønsker at søge om julehjælp skal det ske til din lokale kirke/menighedspleje og hvis de ikke uddeler julehjælp, har du mulighed for at søge et legat hos os. Hvordan du søger et legat, kan du læse mere og søge her.

For at komme i betragtning til et julestipendie skal du være eneforsørger og bopælsforælder til et eller flere børn under 18 år og have brug for økonomisk hjælp. De støtter eneforsørgere, der modtager kontanthjælp, dagpenge, sygedagpenge, førtidspension eller en anden lav ydelse.

Følg med i ansøgningsfrister på deres Facebook side 

Udsolgt 31/10-2023

Gaveportionerne fra Juleuddelingen af 1867 kan ansøges af alle der har behov for en håndsrækning til at fejre Højtiden.

Gaveportionerne består af alt, hvad der skal til for at fejre en god Juleaften, dvs. steg, tilbehør, knas, lys, servietter, og hvis der er børn også lidt gaver i form af legetøj. 

 

Kan søges 24. september til 1. december.

Foreningen kan uddele legater til alle personer, der har forsørgerpligt overfor mindst et barn under 18 år, samt til gravide kvinder.  Formålet  er at yde hjælp til vanskeligt stillede  med børn og enlige forsørgere på den måde og i det omfang, som forholdene kræver det, og hvor offentlig hjælp ikke kan opnås, eller ikke er tilstrækkelig.

Søg her

Julehjælpen er en udstrakt hånd i julen. Det eneste kriterie for at kunne modtage julehjælp, er familiens finansielle situation. Man kan søge julehjælp online.

Læs mere og søg her 

LIONS og Kvickly i jule humanitært samarbejde

 

Igen i år er Kvickly, Nykøbing Falster og LIONS Nykøbing Falster gået i samarbejde om, at samle ind til julehjælp, til udsatte familier.

Målet er at kunne støtte minimum 10 familier i Nykøbing Falster, med nogle julevarer, som bliver leveret ud til dem af LIONS medlemmer d. 22. december mellem kl. 10.00 – 12.00.  

SØG:

Mobil 5328 4004  Mail: arne@puskas.dk

Andre afdelinger, der ligger nærmest dig for at få nærmere information om, hvordan du søger. Klik her og find den nærmeste Lions Club.

Ansøg start november

Røde Kors uddeler fortrinsvist julehjælp til økonomisk trængte børnefamilier. I de fleste tilfælde har vi et samarbejde med kommunen, der hjælper med at vurdere, hvilke familier der har mest brug for julehjælpen.

Søg her

Foreninger kan ansøge.
Ole Kirk’s Fond er en alment velgørende fond, hvis primære formål er at fremme livskvalitet for børn og deres familier. Børnene er derfor i centrum for mange af de projekter, som fonden støtter.

Læs og søg her 

Sidste frist 24 november

Blå Kors’ julehjælp og hjælp børnefamilier, som er på overførselsindkomst. Julehjælpen består af støtte til gaver og mad. Pengene fra indsamlingen går ubeskåret til hjælp til familierne.

Søg her

Facebookgruppe 
Julen 2022 bliver et svært år for mange til juleaften samt julemåneden!
Gruppen er oprettet og stiftet denne gruppe i håb om at kunne hjælpe nogle af disse trængte familier samt alene personer. Det kommer især til at ramme de i forvejen hårdt økonomiske familier samt dem uden børn.
 
ALLE økonomiske ramte i Danmark kan søge i denne her gruppe, om du har børn eller ej, ung eller ældre.
 

GF forsikring Lolland – Falster uddeler julehjælp igen i år og hjælper nogle flere familier med at få mulighed for en bedre jul.

Send en ansøgning til mail : lolland-falster@gfforsikring.dk

Følg med på deres Facebook (7) GF Forsikring | Facebook

På facebook er der flere grupper hvor man kan søge julehjælp.

Skriv “julehjælp” i søgefeltet.

Vær dog opmærksom når du søger eller donere. 

Tryk Her

Guldborgsund Frivilligcenter

Dansk Folkehjælp

Kan søges i perioden 16. oktober til 19. november 2023

Det er vigtigt, at børn blot én dag om året kan føle sig som deres jævnaldrende og nyde en glædelig juleaften.

For at komme i betragtning til hjælp gennem Dansk Folkehjælp, skal du opfylde forskellige kriterier.

Se kriterierne dem og ansøg på deres hjemmeside.

Bermann & Rosenbergs Julehjælp

Ansøgningsfrist 17. december

Bermann & Rosenbergs Julehjælp uddeles til værdigt trængende, som et tilskud til at komme bedst muligt igennem juledagene. Dette er vores beskedne bidrag til at hjælpe julefreden på vej – hos dem – som har mest brug for det.

Krav til ansøgning af Bermann & Rosenbergs Julehjælp:

  • Danske statsborgere med fast bopæl i Danmark
  • Ansøgere skal være minimum 18 år
  • Ansøgningen skal være fyldestgørende og sandfærdig

Søg her 

Views: 1874

Scroll to top
Skip to content