fbpx

Årsberetning 2022 - Foreningernes dag

Den anden lørdag i september, fejrer vi frivilligheden, fællesskaberne og foreningslivet i Guldborgsund Kommune.

Det er Guldborgsund Frivilligcenter, Guldborgsund Kommune og Vores Nykøbing, som siden 2017 har afviklet “Foreningernes Dag” i Nykøbing F bymidte sammen med de lokale foreninger.

Til “Foreningernes Dag” får du mulighed for at møde de lokale foreninger og se med egne øjne, hvad de arbejder med lokalt og, for nogle, på landsplan.

Udover alle foreningernes stande og aktiviteter er der en lang række forskellige inspirerende indslag rundt i byen. 

De fleste af frivilligcenterets medlemmer deltager og finder på spændende aktiviteter, som taler lige ind i deres foreningsformål.

Uanset hvilken type frivillighed der interesserer dig mest, så findes der en forening til dig i Guldborgsund Kommune. 

Det er en god investering at deltage i “Foreningernes Dag”. Når I deltager får jeres forening en masse nye muligheder, som kan bidrage til at fremme foreningens formål.

Synlighed

I får en unik mulighed for at markedsføre jeres forening og tiltrække nye medlemmer, når I taler med de mange deltagere og besøgende.

Netværk

I får mulighed for at netværke med andre foreninger og organisationer, som kan åbne op for nye samarbejdsmuligheder i fremtiden.

Inspiration

I får inspiration til nye projekter, aktiviteter og tiltag, når I ser hvad andre foreninger arbejder med og hvad I selv kan gå i gang med.

Information

I får en unik adgang til information om det lokale foreningsliv, som kan hjælpe med jeres daglige foreningsarbejde og arbejdet med foreningens formål.

✘  Reserver lørdag den 9. september 2023, hvor årets “Foreningernes Dag” bliver afholdt. Læs mere – klik her (åbner i nyt vindue).
Se den flotte video fra “Foreningernes Dag” i 2022 herunder. Den giver et lille indblik i, hvad de lokale fællesskaber og dagen byder på.

Formand for Guldborgsund Frivilligcenter Jan Riis slår ud med armene med et smil: “Se hvad de frivillige kan gøre for borgerne og for vores kommune. Er det ikke fantastisk”.

Vi glæder os til at se dig lørdag den 9. september 2023, når “Foreningernes Dag” igen fylder gaderne i Nykøbing F. bymidte.

Du er også velkommen til at komme forbi i frivilligcenteret inden da, til en snak om hvad det betyder at være frivillig og hvad foreningslivet kan gøre for dig.

Visits: 10

Scroll to top
Skip to content