fbpx

Årsberetning 2022 - dialogmøde

Dialogmødet 2022 blev afholdt onsdag den 9. november på Vandrehjemmet Vesterskoven i Nykøbing F.

Fra Guldborgsund Frivilligcenter havde vi sat rammerne for en konstruktiv dialog om de frivillige sociale foreningers fremtidige arbejde.

Oplægget lød:

“En ny kommunalbestyrelse sætter en ny dagsorden og foreningerne har over en bred kam været inviteret til politiske workshops hen over både forår og efterår i Socialudvalget og Ældre- og Omsorgsudvalget. Nu er budgettet vedtaget for 2023, og hvad er det så, der har ændret sig i det daglige arbejde for foreningerne?

Hvilken vej skal vi, hvorfor – og hvad står i vejen for handling, samskabelse, samarbejde og alt det andet, som skaber forandring for de udsatte?

Politikerne og lederne har intentionerne – de social frivillige står i brændpunktet hos borgeren, så hvordan kan intentioner og realiteter mødes til gavn for de udsatte?”

Der var flot deltagelse af politikere fra Guldborgsund Kommunes Byråd, embedsmænd og ledere fra Guldborgsund Kommune samt en masse engagerede frivillige fra medlemsforeningerne.

Dialogen flød let og foreningernes virke, med alt fra gode konkrete idéer og udfordringer, blev vendt.

Efter gruppearbejde ved bordene spiste vi suppe sammen og relationsarbejdet var på sit højeste, da vi vendte tilbage til en opsummering af det, der var blevet talt om ved bordene.

Aftenens højdepunkt var overrækkelsen af Årets Frivilligpris, som i år gik til Hans-Erik Olsen fra Cykling uden Alder. Læs nyheden her.

Tak for endnu et godt dialogmøde til alle der deltog.

Views: 3

Scroll to top
Skip to content