fbpx

Da den mest besynderlige generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenters historie sluttede onsdag, stod det hurtigt klart at de tre bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, også havde opnået genvalg.

Siden har bestyrelsen konstitueret sig, med det resultat, at de tre fortsætter i deres roller: Jan Riis, er formand; Jørgen Rasmussen, næstformand og Kirsten Jensen fortsætter som kasserer.

Selv om Michael Birklund Simonsen ikke opnåede valg, er han inviteret til at deltage i en række af bestyrelsens aktiviteter.

Af øvrige resultater kan det nævnes at Årsregnskabet blev godkendt. Der var kun opstillet to til de to suppleantposter, så de blev valgt Tonny Pedersen fra Blæksprutten i Gedser og Johnny Andersen fra Ungdommens Røde Kors,

Det eneste kampvalg var altså om pladserne til bestyrelsen. Resultatet her blev at kasserer Kirsten Nielsen fra Hjerteforeningen blev topscorer med 21 stemmer. Formand Jan Riis lige efter med 20 stemmer mens næstformand fra Bisidderne, Jørgen Rasmussen fik 16 stemmer. Michael Birklund Simonsen, der opstillede for Scleroseforeningen, der stillede op i sidste øjeblik fik 10 stemmer .

Der var i alt 47, der havde logget sig ind. De fem af dem var dog ikke stemmeberettigede, eftersom de deltog i valghandlingen. Så 42 indloggede, hvoraf 26 havde stemt.

Views: 80

Scroll to top
Skip to content