fbpx

Nykøbing F. Bymidte (Torvet og Gågaden) bliver forvandlet til et stort fællesskabssted lørdag den 9. september 2023 kl. 10-15.

Din forening har muligheden for at præsentere sig over for et større publikum og deltage i festdagen – hvor vi samtidig hylder frivilligheden

I er selvfølgelig – det flotteste efterårsvejr, og vi glæder os til at stå midt i alle foreningerne. Så nu er tiden til at vise flaget for alle. Kreativitet og sjov skal være kendeordene, så folk får lidt viden om alt det, vi går og laver i det daglige.

Dagen skal skabe synlighed og sætte foreningslivet på dagsordenen. Derfor glæder vi os til at se rigtig mange forskellige foreninger vise deres aktiviteter. Erfaringer fra foregående år viser, at det er vigtigt at tænke en form for aktivitet ind i ens stand for dermed at vække interesse hos forbipasserende.

Meld gerne foreningen til i god tid; det bliver en mere smidig gennemførelse af projektet. Deltagelse er gratis: I forbindelse med tilmeldingen vil vi gerne vide, hvor meget plads I skal bruge (gerne i m2), hvilken aktivitet I vil vise på standen, om I skal bruge strøm, om I ønsker sparring til ideer til aktiviteten på jeres stand, hvor mange frivillige der bemander standen

Informationsmøde tirsdag den 15. august kl. 17-18. på Rådhuset i Byrådssalen. 

Vi håber at I har lyst til at deltage og har måske brug for lidt yderligere oplysninger. Derfor afholder vi et informationsmøde tirsdag d. 15. august kl. 17 – 18, hvor vi kan fortælle meget mere om arrangementet, og I kan få svar på jeres spørgsmål. Du/I skal ikke tilmeldes til informationsmødet, men blot møde op.

Foreningernes dag 2019, Guldborgsund Frivilligcenter

Tilmeding:

Tilmeld arrangement – Login (guldborgsund.net)

Brugernavn: forening23
Password: forening23

Nykøbing F. Bymidte – Torvet, Gågaden, Lilletorv og Hollands Gaard
Torvet, Hollands Gaard og Jernbanegade
4800 Nykøbing F. 
Tidspunkt
09-09-2023 kl. 10:00 – 15:00
Tilmeld inden
21-08-2023 kl. 23:00
 
For yderligere information eller hjælp:  

  • Søren H. Pedersen Guldborgsund kommune
T: 25 18 03 06 M: shp@guldborgsund.dk
 
  • Guldborgsund Frivilligcenter

T: 54 82 00 55 M: Signe@fri-villig.dk

 
 

 

Views: 5

Scroll to top
Skip to content