fbpx

Nu kan du deltage gratis i et orienterende møde om Tyk Trivsel – Grupper, som Frivilligcenter og Selvhjælp Silkeborg har haft god erfaring med at starte. Til efteråret åbner de en online gruppe som du kan melde dig som deltager i.

Onlinemøde om Tyk Trivsel – Grupper

Onsdag d. 8 juni kl. 19:30 – 21:00

Tilmelding: https://www.facebook.com/events/335013978563762?ref=newsfeed

Er du interesseret i at være med til at starte en gruppe i Guldborgsund, så tag kontakt til Guldborgsund Frivilligcenter, centerleder Birgitte tlf.: 51 28 12 05

Her kan du læse hvad de selv skriver:

Lever du også dit liv i en tyk krop? Er du nysgerrig på at prøve at slutte fred med kroppen i et støttende fællesskab med andre? Så er gruppen ’Tyk Trivsel’ måske noget for dig.

I 2020 startede Selvhjælp Silkeborg landets første ’Tyk Trivsel’ gruppe op, og er nu klar til at starte flere former for grupper op indenfor temaet, grundet stor interesse og efterspørgsel.

Grupperne handler om at finde sig bedre til rette med sin krop; lige som den er – og ikke som man måske kunne ønske den var. Det er en svær proces. Det ved alle, der lever liv i tykke kroppe.

//Viden, personligt oplæg og info om gruppedeltagelse//

Online-eventet vil både indeholde information omkring opstart af grupper, online og fysisk i Silkeborg – samt et oplæg fra initiativtager Lea Gaulshøj Thomsen, som selv er tyk og startede den første gruppe op med henblik på selv at få en større selv-accept og krops-accept derigennem.

Oplægget vil både være en personlig fortælling om livet som tyk, lidt viden fra forskningens verden omkring det at være tyk (samfundets stigmatisering samt viden om, hvad slankekure kan og ikke kan), og endelig vil Lea fortælle om, hvad hun og de andre deltagere har fået ud af at deltage i en selvhjælpsgruppe
sammen.

//Skal du med i en gruppe?//

Efter sommerferien vil det være muligt at deltage både i en gruppe, der mødes fysisk i Selvhjælp Silkeborgs lokaler og i en online gruppe for dem, der enten bor langt væk eller af andre årsager foretrækker at mødes på denne måde.
I løbet af aftenen vil det være muligt at stille spørgsmål, både til hvordan den første gruppe har fungeret samt spørgsmål omkring oprettelsen af de nye grupper.

Hits: 6

Scroll to top
Skip to content