Til alle fædre

Hvad enten du endnu blot kan se på din kæreste, at hun bliver rundere om maven, du lige har fået et barn, eller du har et barn, der er i legealderen – så kan fædre mødes med hinanden.

I gruppen “Far for Livet”, der er en underafdeling af Selskab for Mænds Sundhed, er der masser af ideer til, hvor og hvordan du kan mødes med andre mænd, der står præcis samme sted i livet som dig selv. Man kan oven i købet abonnere gratis på et nyhedsbrev fra Far for Livet. Det sker via dette link.

Og på samme side er der masser af information at få for den kommende, den nybagte og den mere rutinerede far. Der er også adresser på aktiviteter i hele landet.

Nu starter Fars Legestue op og vi leder med lys og lygte efter et par frivillige mænd, der vil åbne døren, lave lidt kaffe/te for fædrene. Du skal ikke have børn for at være frivillig men du må gerne have børn med under 3 år.

Fars Legestue ???

 Vi indhenter naturligvis en børneattest. Du bliver ikke alene om opgaven – vi har en morfar som står og tripper og glæder sig til at møde fædre og unger.

De kommende år sætter Guldborgsund Frivilligcenter fokus på mænd og deres helbred. Derfor kan du også få hjælp herfra, hvis du ønsker at starte lokale aktiviteter på området.

Hits: 6