fbpx

Mail

Nu er der åbnet for ansøgninger til årets to frivillig-puljer. De har de smukke navne §18 og §79. 

Men som en klog mand engang sagde: Der eksisterer ikke et begreb som “en gratis frokost”.

Det betyder i dette tilfælde at de foreninger, der gerne vil have penge, skal sikre sig visse formalia for at komme i betragtning. Det er ikke urimelige krav – så langt fra – men nok ikke det man som frivillig selv går og tænker på i det daglige:

  • Tjek at din bankforbindelse er i orden. Det kom bag på en del foreninger sidste år, at der ikke var hul igennem til banken. Så tjek det.
  • Er CVR-nummeret aktiv t? Det skal det være og det skal man, som forening, selv sikre hvert tredje år, ellers går det dødt. Det skal være aktivt og knyttet til bankforbindelsen.
  • Har I et budget for det kommende år? Det skal den bevilgende myndighed bruge for at sikre at der er bund i Jeres ønske om midler.
  • Har I sikret at I er up-to-date på foreningsportalen? At de relevante personer står tydeligt og med de rigtige telefonnumre og mailadresser. 

Hvis du er usikker, så er der den 1. september informationsmøde, hvor centerleder Birgitte Zimling og frivilligkoordinator Laila Mørck fra Guldborgsund kommune, vil gennemgå alle faldgruber på vejen. Det er klokken 15-17 på Guldborgsund Frivilligcenter. Det er gratis at deltage og der bydes på lidt kaffe og brød til at få tallene til at glide ned. Tilmelding er senest den 25. august til 54 82 00 55 eller signe@fri-villig.dk.

Guldborgsund Frivilligcenter

Du kan læse artikler om både personalet og bestyrelsesmedlemmerne under henholdsvis Kontakt og Bestyrelsen

Hits: 14

Scroll to top
Skip to content