fbpx

Ved årets dialogmøde med politikerne var gruppen Snak om Sorg ved Angus og Susanne Dea Crammond inviteret til at fortælle lidt om deres arbejde. Men hvad de to folk bag projektet ikke vidste var, at de også var udnævnt af Guldborgsund Frivilligcenters bestyrelse som “Årets Frivillige”. Så de blev kåret midt mellem valgkamps-glade politikere og andre frivillige.

Snak om Sorg fortæller om sig selv: 

“Den er for Børn og unge i alderen 6-15, som har mistet/er ved at miste et nærtstående familiemedlem (der skal visiteres for at komme i gruppen).

Vi vil skabe et netværk mellem børn og unge, der har mistet/er ved at miste et nærtstående familiemedlem, at give dem mulighed for at møde jævnaldrende i samme situation og dele tanker og følelser med hinanden.

Hvert møde starter med at vi nyder lidt frugt/kiks/saft/kakaomælk, mens vi snakker om hvad der er sket siden sidst og byder evt. nye velkommen i gruppen. Resten af tiden bruges til at lytte eller fortælle hvad vi har på hjertet. Ofte vil der være et tema eller en video som giver anledning til refleksion og snak. Det er gratis at deltage.”

Formand Jan Riis overrakte en buket og lidt gaver til Crammond & Crammond. Senere får de den rigtige gave ved en sammenkomst.

Sorggruppen er lukket

“Efter hårdt arbejde gennem langt tid med kontakt til mange instanser er det bare sådan, at der ikke er børn og unge nok, og skulle vi have fortsat, så ville det også have krævet noget specialiseret fagpersonale, for at give gruppen det bedste, hvis det skulle leve op til de ønsker vi havde for vores indsats”. Det var ordene fra Susanne og Angus efter 2 år med corona og en stor indsats for at holde aktiviteten i gang.

Nu er boldene givet videre til Fars Legestue, og de der har givet af et godt hjerte til sorggruppen har fået deres ubrugte penge tilbage.

Tilbage er en kasse med indhold til, hvis nogen skulle have mod på at starte en sorggruppe igen. Vi er åbne og støtter gerne igen, for det er også et meget vigtigt tilbud til børn og forældre.

Tak for denne gang til Susanne og Angus. De er videre i nye frivillige aktiviteter, til glæde for andre, der har brug for støtte i hverdagen, og vi ønsker dem god vind.

Hits: 50

Scroll to top
Skip to content