Snak om Sorg blev årets frivillige

Ved årets dialogmøde med politikerne var gruppen Snak om Sorg ved Angus og Susanne Dea Crammond inviteret til at fortælle lidt om deres arbejde. Men hvad de to folk bag projektet ikke vidste var, at de også var udnævnt af Guldborgsund Frivilligcenters bestyrelse som “Årets Frivillige”. Så de blev kåret midt mellem valgkamps-glade politikere og andre frivillige.

Snak om Sorg fortæller om sig selv: 

“Den er for Børn og unge i alderen 6-15, som har mistet/er ved at miste et nærtstående familiemedlem (der skal visiteres for at komme i gruppen).

Vi vil skabe et netværk mellem børn og unge, der har mistet/er ved at miste et nærtstående familiemedlem, at give dem mulighed for at møde jævnaldrende i samme situation og dele tanker og følelser med hinanden.

Hvert møde starter med at vi nyder lidt frugt/kiks/saft/kakaomælk, mens vi snakker om hvad der er sket siden sidst og byder evt. nye velkommen i gruppen. Resten af tiden bruges til at lytte eller fortælle hvad vi har på hjertet. Ofte vil der være et tema eller en video som giver anledning til refleksion og snak. Det er gratis at deltage.”

Formand Jan Riis overrakte en buket og lidt gaver til Crammond & Crammond. Senere får de den rigtige gave ved en sammenkomst.

Guldborgsund Frivilligcenter

Hits: 39