fbpx

1. suppleant: Sissel Egede-Pedersen
Andre medlemmer: ALARES Advokatfirma
Adresse: Slotsbryggen 16
              4800 Nykøbing F.
Telefon:  44 45 51 51
Mail: info@alares.dk

You GO Girl

Den gamle, amerikanske floskel You go, girl får virkelig ny styrke, når det handler om det nye medlem i Guldborgsund Frivilligcenters bestyrelse. Man kan næsten få åndenød, når man skal referere, hvad Sissel Egede-Pedersen har opnået på temmelig få år.

I dag sidder hun som ansvarlig leder af advokatfirmaet Alares på Slotsbryggen i Nykøbing.

Men den 38-årige jurist blev uddannet i 2012. Derefter har hun arbejdet målrettet og hun kender kun et gear – fuldgas fremad.

’Med få års mellemrum opnåede hun møderet for Landsretterne og møderet for Højesteret. Hendes klienter får en advokat, der er klar til at slås for dem.

– Vi tager altid en snak om, hvad den bedste strategi er. Det kan være pragmatisk forhandling – men det kan også være åben krig. Hvad end strategien er, står jeg bag min klient, siger Sissel Viktoria Egede-Pedersen – for nu at få alle navne med.

Navnet på virksomheden er derfor ikke valgt vilkårligt. Alares var de gamle romeres betegnelse for fløjsoldater.

Sissel Egede-Pedersen blev seniorpartner i et advokatfirma blot fem år efter at hun var færdig som advokat. Og nu er tiden så brugt til at udbygge hendes helt eget firma.

– Jeg har en stor tro på, at en klient skal have fat i sin advokat med det samme – og ikke bliver skøjtet rundt mellem folk, og skal forklare sig sag igen og igen. Det er spildt tid, siger Sissel Egede-Pedersen.

Når hun ikke er i retssalen i en af de mange søgsmål, holder Sissel Egede-Pedersen af at løbe, køre mountain-bike eller anden kropslig aktivitet, som modvægt til skrivebords-arbejdet.

Hun har sørget for at have gode netværk, hvad enten det handler om Junior Chamber International, eller Guldborgsund Frivilligcenter. For hende handler det om at være en positiv kraft i det samfund, man er en del af.

De fire år som selvstændig har også lært hende at kommunikere de svære juristerier i et ligefremt og forståeligt sprog. Og så tager hun pro bono-sager for retshjælpen ind imellem.Folk, der ikke har mange penge skal også have en mulighed for at få deres sag vurderet, er hendes klare holdning.

Hun valgtes ind i bestyrelsen i maj 2023.

Views: 22

Scroll to top
Skip to content