fbpx

Foreningsnavn: Red Barnet lokal afd. Guldborgsund
Kontakt: Jette Petersen
Adresse: Blåklokkevej 2
Post.nr/by: 4873 Væggerløse
Telefon: 24 84 09 27
E-mail: jmpe56@gmail.com

Hjemmeside: Red Barnet 

Frivillige: 25

Aktivitet

 

Guldborgsund/Lolland Lokalforening er en nyopstartet lokalforening (2022). Vi søger frivillige, der kunne tænke sig at være med til at forme hvordan den fremtidige lokalforening i Guldborgsund/Lolland skal være. Læs herunder om aktiviteterne i lokalforeningen og hvilke frivillige roller du kan engagere dig i.

Småbørnsklubber i Guldborgsund/Lolland Lokalforening: 

I 2020 har vi opstartet to småbørnsklubber i Nykøbing i samarbejde med Guldborgsund kommune. Den ene finder sted om tirsdagen og den anden om onsdagen.

Som frivillig i Red Barnets Småbørnsklubber er du med til at give småbørnsfamilier et trygt fællesskab, inspiration til udviklende familie-aktiviteter og kendskab til lokalområdet. Som frivillig bliver du en del af et hold af frivillige, som planlægger og organiserer ugentlige aktiviteter for en gruppe af småbørnsfamilier henover et forløb på 3-4 måneder. Mødeaktiviteterne består af en hyggelig aften med rolige aktiviteter, plads til dialog og løbende besøg fra fagprofessionelle fra kommune, eks. en sundhedsplejerske, sprogpædagog, fysioterapeut eller naturvejleder. Du bliver en del af et aktivt og engageret frivilligteam, der kæmper for en fælles vision om at sikre småbørn lige vilkår for et godt liv.

Du kan finde mere information om småbørnsklubberne i Red Barnet her.

Vil du være med til at udvikle og lede Guldborgsund/Lolland Lokalforening?

Vi søger lige nu frivillige, der har lyst til at være med til at udvikle og lede lokalforeningen på tværs af Guldborgsund og Lolland kommune gennem bestyrelsesarbejde.

Du er velkommen til lokalt at kontakte Jette Petersen Tlf: 24 84 09 27 hvis du har spørgsmål til arbejdet i Guldborgsund/Lolland Lokalforening. 

Views: 72

Scroll to top
Skip to content