fbpx

Realkredit Danmark

Foreningsnavn: Realkredit Danmark
Kontakt: Jan Frederik Pedersen
Adresse: Langgade 13
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon: 45 12 53 00 – 45 13 67 75
E-mail: janped@danskebank.dk

Hjemmeside: www.rd.dk

REALKREDIT DANMARK, Guldborgsund frivilligcenter,

Aktivitet

Realkredit Danmark i Nykøbing Falster har tarditionerne på sin sider. Det er den ældste realkrdit-institution på Falster.

I dag er Realkredit Danmark en del af Danske Bank-koncernen. Men lokalt er man sig bevidste om at være til for at hjælpe lokalt.

Hvilket også er tankegangen med at oprette sig som støttemedlem i Guldborgsund Frivilligcenter.

Realkredit Danmark af i dag er en højt specialiseret virksomhed, der er meget skarpe og vidende om erhvervskundernes behov.

Vores samfundsansvar og bæredygtighed.

Danske Bank sætter for første gang et specifikt mål for den samlede volumen af bæredygtig finansiering, som banken stiller til rådighed for kunderne. Bæredygtig finansiering kan bestå i at hjælpe virksomheder, finansielle institutioner og stater med at udstede grønne obligationer, der gør det muligt at skaffe finansiering til bæredygtige projekter, eller det kan bestå i grønne lån til kunder, der arbejder med klimaforbedrende tiltag, eller i udlån til projekter, der fx reducerer CO2udledningen.

Senest i 2023 skal bankens samlede finansiering til bæredygtige formål mere end fordobles og nå over 100 mia. kr. fra det nuværende niveau på 46 mia. kr. Inden for investering forpligter Danica Pension sig samtidig til at tredoble niveauet af investeringer, der understøtter den grønne omstilling, fra 10 til 30 mia. kr. allerede i 2023, som et led i Danica Pensions 2030-mål om at nå en samlet investering i området på 100 mia. kr. Sideløbende introducerer Danske Bank også et 2023-mål om at reducere sin egen CO2-udledning med 75 pct. i forhold til 2010, hvilket svarer til en reduktion på 10 pct. i forhold til 2019. 

Ud over disse mål vil Danske Bank fortsat arbejde med at integrere såkaldte ESG-forhold inden for miljø, sociale forhold og god selskabsledelse yderligere i investerings- og udlånsprocesserne, når banken vurderer risici og muligheder. Banken vil også introducere flere bæredygtige produkter til kunderne samt løbende skabe endnu mere gennemsigtighed omkring de konkrete bæredygtighedsprofiler for eksempelvis investeringsfonde, blandt andet via sin ”ESG Inside” mærkning. Derudover vil banken senest i 2023 sætte et klimamål for sine udlån til erhvervskunder i overensstemmelse med klimamålsætningerne for Paris-aftalen.

 Du kan læse mere via dette link:  https://danskebank.com/da/samfundsansvar

 

Visits: 75

Scroll to top
Skip to content