fbpx

OCD Lokalgruppe Lolland - Falster

Foreningsnavn: OCD lokalgruppe Lolland-Falster 
Kontakt: Guldborgsund Frivilligcenter
Adresse: Banegårdspladsen 1A
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon: 71 78 75 73
E-mail: signe@fri-villig.dk
Hjemmesideocd-foreningen.dk

Frivillige: 1

OCD Foreningen, Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Sted: Guldborgsund Frivilligcenter. Banegårdspladsen 1a,4800 Nykøbing Falster.
Dato: Møderne afholdes den anden onsdag i hver måned.
Tid: kl. 19.00 – 22.00

Tilmelding er ikke nødvendig.

-Obsessive Compulsive Disorder

– er en angstlidelse, som kan være meget plagsom for det ramte menneske. Tvangstanker Og/eller tvangshandlinger styrer en stor del af personens liv. 
Føler du, at daglige ritualer fylder mere og mere i dit liv?
Kredser tankerne om de samme plagsomme emner, som bekymrer dig og dræner dig for energi?   Undgår du bestemte situationer, steder eller emner, fordi de giver dig tvangstanker og ubehag?
– Så kan det være en god idé at komme og deltage ved et møde i OCD-Lokalgruppe Lolland-Falster.

Vil du i kontakt med OCD lokalgruppen. Kontakt ovennævnte telefonnummer.

OCD lokalgruppe Lolland-Falster

er et sted, hvor OCD-ramte og pårørende kan komme og tale med, søge råd og støtte hos – og udveksle erfaringer med andre, som har sygdommen inde på livet. OCD er en belastende sygdom, som fratager både det ramte menneske og dets pårørende en stor del af deres livskvalitet. Mange går med problemerne selv, og mange er ensomme.

Det kan være rart at kunne tale med andre mennesker, som forstår en. OCD er ikke altid let at tale om. Det kræver trygge rammer at kunne tale om de ofte svære tanker og udfordringer, vi hver især kæmper med. Derfor er der kun adgang for OCD-ramte og pårørende til møderne i OCD-lokalgruppen. Alle deltagere har tavshedspligt. Det vi taler om på møderne, bliver der. Det er naturligvis sådan, at selvom du ikke er diagnosticeret; men måske er i tvivl, om du lider af OCD, er du meget velkommen at deltage.

Rammerne for møderne er uformelle. Møderne er et frirum, hvor vi kan sænke paraderne og være os selv. Uanset om man har en god eller dårlig dag, er det ok. Vi ved, at livet indimellem gør ondt. Nogle gange kan det lette at få luft for den smerte. Det betyder ikke, at der ikke er plads til smil og latter. Slet ikke!

Der er ikke tilmelding til møderne. Hvis du har lyst til at komme og være med dukker du bare op. Man bestemmer selv, om man vil deltage i dialogen, eller om det føles mere trygt blot at lytte til os andre. Om man har overskud til at deltage i 10 minutter eller hele aftenen, så er det helt fint. Der er ingen forventninger ift. dette.

Udover de månedlige møder vil vi ca. én gang om året arrangere et åbent foredrags-arrangement, hvor alle med interesse for emnet er velkomne. Vi vil reklamere for disse arrangementer via Guldborgsund Frivilligcenters informationskanaler samt i Fritidsnyt.

 

Hits: 229

Scroll to top
Skip to content