fbpx

Missing People

Foreningsnavn:Missing People
Kontakt: Steffen Hansen
Adresse: Kanalvej 42
Postnr/by: 4891 Toreby

Telefon:40 54 37 74 
E-mail: Steffenhansen1957@gmail.com
Hjemmeside: www.missing-people.dk

Missing People, Guldborgsund Frivilligcenter,

Aktivitet

Missing People er en organisation der trådte i kraft i 2016. Organisationen er båret af 100% frivillige kræfter, der alle ønsker at gøre en forskel for folk der har mistet en pårørende. Vi har alle en stor erfaring fra tidligere eftersøgninger, men vil helt klart komme til at trække på mange folk der kan hjælpe os. 

Missing People er et tilbud til de pårørende af en savnet borger.

  • Vi etablerer oplysninger og eftersøgninger af forsvundne personer, så vi kan give vished til de pårørende, samt støtte til de pårørende hele vejen gennem forløbet.
  •  Vi organiserer og iværksættereftersøgninger af savnede i alle dele af Danmark og altid efter myndighedernes og Rigspolitiets retningslinjer.

De seneste tal viser, at der er forsvinder omkring  600 personer i Danmark om året. De fleste kommer dog heldigvis hurtigt hjem igen. Det er den sidste lille del af de forsvundne, som ikke dukker op inden for kort tid, som vi deltager aktivt i at eftersøge.

Der kan være utrolig mange årsager til at folk forsvinder, demens, depression, alkohol, hjerneskader, alderdom, børn fra børnehaver på udflugt eller unge på vej hjem fra byen.

Når et familiemedlem, en ven, en kollega eller en nabo forsvinder, berører det mange mennesker. Uvisheden ses ofte som det værste, og politiet har desværre ikke uanede ressourcer.

Det er her vi gør en forskel, for vi vender hver en sten for de pårørende og bliver ved. Missing People giver ikke så nemt op.

Missing People arbejder frivilligt og kan samle et indsatsteam på kort tid, samt samle frivillige søgere på alle tider af døgnet. Vi arbejder altid for de pårørende, der skal altid ligge en anmeldelse fra nærmeste pårørende samt accept fra politiet, før vi går ind i en sag.

Under vores eftersøgninger har vi mulighed for at få assistance fra Missing People Redningshunde og Missing People Drone enheden. Disse arbejder ligesom os altid under de gældende retningslinjer fra Rigspolitiet og andre myndigheder, samt vores værdigrundlag og retningslinjer.

Vi håber, at vi har fanget jeres interesse og at I ønsker at støtte op om vores arbejde. Dermed kan vi sammen skabe håb for de pårørende og gøre en forskel, ved at bringe deres kære hjem.   

VISION :

  • At være en landsdækkende organisation, der besidder de kompetancer der skal til for at gøre en eftersøgning så effektiv som muligt.
  • 80% af den danske befolkning, skal kende til os, så de ved, hvor og hvordan de kan komme i kontakt med os.
  • At have uddannede indsatsteams fordelt i hele landet.
  • At arbejde sammen med andre grupper, såsom hundeenhed, droneenhed og dykkerenhed.

 

 

 

 

Views: 209

Scroll to top
Skip to content