Mænds mødesteder

Lad os bare tage den fra starten: Der er forskel på mænd og kvinder. Og derfor også på, hvad de to køn betragter som en hyggeaften med ven(ind)erne.

Mænd har det med ikke at hygge sig så meget over en god kop te og en hjerte-til-hjerte-samtale.

Den har man luret i Selskab for Mænds Sundhed. I deres regi er der oprettet en lang række af “Mænds Mødesteder”. Blandt andet hele to i Nakskov. Men ingen i Guldborgsund.

Guldborgsund Frivilligcenter har i en tre-årig periode besluttet at sætte “Mænd” som hovedtema for nye tiltag. Og derfor vil der være hjælp at hente, hvis man(d) går og pusler med en ide om et mandested. Andre af mænds mødesteder har nogle af følgende temaer på programmet: Motion, håndværk, madlavning, udflugter, spil, cykling, fiskeri, foredrag og natur.

Hvis man ønsker at skabe et fællesskab i de her rammer, skal man være opmærksom på, at det er ikke-kommercielle grupper, så man skal ikke tjene penge på dem. Man skal tilbyde alle mænd at være med. Man skal forsøge at få mænd til at bruge deres ressourcer på ting, der interesserer dem. Møderne er uafhængige af politiske og religiøse interesser. Og endelig er de øl og cigaretfrie zoner.

Ønsker man mere information er hjemmesiden https://www.mmdanmark.dk/om-maends-modesteder/ 

god at få forstand af. Man kan også henvende sig til Guldborgsund Frivilligcenter hvor man gerne vil hjælpe på vej.

Hits: 156