fbpx

I de kommende 2 år sætter Guldborgsund Frivilligcenter fokus på mænd.
Endelig er det lykkedes for Svend Åge Madsen, forskningsleder på Rigshospitalet, hvor han forsker i mænds sundhed, at få offentligheden til at forstå, at mænd nu står med en række udfordringer, som aldrig er set lige i historien. Derfor koncentrerer Guldborgsund Frivilligcenter sig de næste år om at styrke mænds sundhed og mænds fællesskaber.

De første skridt
I det første halve år har vi afviklet kurset Kom Videre Mand – 8 mænd i 8 uger. Desværre måtte det afbrydes halvvejs, men vi etablerer endnu en gruppe i løbet af efteråret.

Vi har fået lov at låne en lejlighed i Nr. Alslev til at etablere Mænds Mødesteder og derfor søger vi lige nu mænd som vil være med – kort eller længere periode til at skubbe projektet i gang. Sidder du og er misundelig på f.eks. QLF – så er det nu du skal ud af hullet og støtte op om projektet. Hvad skal der ske – DET BESTEMMER DU, sammen med de andre mænd!

Svend Aage Madsen; Chefpsykolog, Rigshospitalet; Formand for Selskab for Mænds Sundhed, Formand for Forum For Mænds Sundhed

Et introduktionsmøde er på vej, Vi melder snart ud.

Der vil de næste 2 år være brug for mænd, som har lyst til at gå i gang med at skabe fællesskaber for mænd med mænd.

Vil du gerne være med, så er vi fuld af ideer (også nogle vi ikke har afsløret her) – hvis du ikke selv lige har én, du gerne vil arbejde på.

Lad os mødes og tale om muligheder, ideer og realiteter.
Kontakt Centerleder Birgitte Zimling tlf.: 51 28 12 05
Det vil jeg glæde mig til.

Link til
FORUM FOR MÆNDS SUNDHED

Visits: 169

Scroll to top
Skip to content