Lige Adgang for Alle

Lige Adgang for Alle

Foreningsnavn: Lige Adgang for Alle 
Kontakt: Kenneth Nielsen
Adresse: Bøgevej 5B
Postnr/by: 4862 Guldborg 
Telefon: 50 40 43 98


E-mailkenneth@ligeadgangforalle.dk
Hjemmesidewww.ligeadgangfor alle.dk 

Frivillige: 5

Pixabay, Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Vi er en forening der har til formål at fremme tilgængeligheden i Danmark for gangbesværrede, kørestolsbrugere og andre handikaps.

Denne forening er startet af Kenneth, som er kørestolsbruger, og derfor selv har oplevet, hvor svært det er at være med i fællesskabet.

“Madlavning på aftenskole, Minus – Foredrag på biblioteket i Nykøbing, Minus – Svømme i morskabsbassin, Minus – Tage med toget, når jeg har lyst, Minus – Og meget andet, som mine børn og vener gerne vil have mig med til, men det er ikke altid lige nemt.

Så tænker mange, ”sådan er det bare” men hvis vi alle sammen bliver lidt bedre til at tænke over tingene, kunne vi måske rykke lidt ved problemerne.

Høje opkørsler ved fortove er jo ikke kun et problem for kørestolsbrugere, men også for dårligt gående, for folk med store barnevogne, og formentlig andre også kunne nyde gavn af det blev lidt bedre” er Kenneths forklaring på, hvorfor han synes, det er et vigtigt område at gøre synligt.

På foreningens hjemmeside kan man finde lister over, hvor man som kørestolsbruger selv kan færdes på offentlige steder. Alle er velkomne til at bidrage med oplysninger.

Hits: 20