fbpx

LGBTQ+ fællesskabet Merkur

Foreningsnavn: LGBTQ+ fællesskabet Merkur
Kontakt: Christian
Adresse: Guldborgsund Frivilligcenter, Banegårdspladsen 1A
Postnr/by: 4800 Nykøbing F
Mail: info@merkur-nyk.dk

Facebook: (1) Facebook
Hjemmeside: www.merkur-nyk.dk

Frivillige: 3

Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

QR-kode til Merkur, scan.

Merkur er et LGBTQ+ fællesskab hvor hovedformålet er at skabe et sted hvor LGBTQ+ personer kan komme og få nogle hyggelige timer i trygge rammer blandt andre LGBTQ+ personer.

Så trænger du til et sted hvor du kan være den du er, eller ønsker du bare et sted hvor du kan lære nye mennesker at kende så er LGBTQ+ FÆLLESSKABET MERKUR måske noget for dig.

Merkur er startet af en flok som alle har et kendskab til det at være LGBTQ+ person, og som alle brænder for at skabe de bedst mulige rammer for et trygt LGBTQ+ fællesskab.

Merkur er et selvstændigt fællesskab som ikke er underlagt en hovedorganisation, eller et politisk parti/partier, vi tror på at det er dem som kommer fra lokalområdet som bedst ved hvordan det er at være  LGBTQ+ person hernede, og at LGBTQ+ personer på sydhavsøerne måske har andre problemer og behov end man har i de større byer. Så kunne du tænke dig at blive en del af det fællesskab? Så mød op og gør brug af vores tilbud – det er helt anonymt (kræver ingen tilmelding/registrering) og så er det gratis.

Når du besøger Merkur er der et par vigtige ting du bør vide:

Merkur er et LGBTQ+ fællesskab – Det vil sige at man som udgangspunkt skal være LGBTQ+ person for at være bruger hos os, men er man i en situation hvor man har brug for at have en ikke lgbtq+ person med som støtte så er dette helt i orden.

Alle der kommer i LGBTQ+ fællesskabet Merkur er underlagt tavshedspligt Kravet om tavshedspligt er for at beskytte alle som kommer og besøger Merkur ;

Hos os er det vigtigt at ALLE LGBTQ+ personer skal kunne komme der ligegyldigt om man er sprunget ud eller ej. Derfor er det også helt anonymt og gratis at være hos os.

Vi mødes i Guldborgsund Frivilligcenter. For kontakt til os. Henvendelse til ovennævnte. 

Visits: 267

Scroll to top
Skip to content