fbpx

Mail

Fra sommeren 2022 og et år frem er Lene Vinther ansat som barselsvikar for Signe Schneekloth.

Og når der skal være vikar, så må man sige at Frivilligcentret har været heldig at indfange Lene Vinther.

Hun er født i Nykøbing Falster, og har boet og arbejdet her i hele sit liv. Hun blev uddannet på Vordingborg Seminarium i 1994. Men hun valgte med det samme at gå en anden vej end de fleste af de andre lærere.

For Lene Vinthers hjerte har altid banket for de, der kom lidt skævt ind på tilværelsen og det har afspejlet sig i hendes valg af arbejdspladser.

Hun startede på Marie Grubbe-skolen i Stubbekøbing. Dengang var det mere et bofællesskab, end i dag, hvor det er hårdere ramte borgere, man arbejder med.

Fra Marie Grubbe kom Lene Vinther til STU Guldborgsund. STU står for Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse.

Og med den bagage blev Lene Vinther en af de der i 2017 skulle implementere Sundhedsplatformen her i Guldborgsund.

Efter den tørn kom hun til Kirkens Korshærs varmestue i Nykøbing, inden hun altså nu er landet på Guldborgsund Frivilligcenter.

Lene Vinther er et aktivt menneske. Hun er samboende med Jim og de har to børn. Udover det er Lene bidt af en gal kajakroer, og hun elsker at danse tango.

Lene Vinther er et menneske, der spænder vidt, men samtidig et menneske, det er uhyre nemt at omgås. Hendes engagement i de sårbare har også ført til, at hun var aktiv i Bo- og Naboskaber  og, Ungdomskollegiet, der støttede op om de psykisk udviklingshæmmede.

Vi glæder os til at arbejde sammen med Lene indtil sommerferien 2023

Hits: 47

Scroll to top
Skip to content