fbpx

Kom Videre Mand

Mænd er ikke de bedste til at række ud, når de har det svært og oplever begivenheder, de ikke selv kan håndtere.

Når livet gør ondt, er det vigtigt at kunne og turde dele sine tanker. Det kan man blive bedre til i en gruppe, som Jan Riis, formand for Guldborgsund Frivilligcenter, står bag.

 

Kom videre Mand, guldborgsund Frivilligcenter

Kom Videre Mand er en samtalegruppe med et koncept lavet af mænd til mænd. 8 mænd mødes i 8 uger til en samtale om et nyt tema hver uge. Der kan man blive bedre til at formulere, det der er svært, og man kan få et kærligt skub ud af isolation, ensomhed, begrænsende tanker og få lidt sat ind på selvværd- og selvtillidskontoen, og i det hele taget få værktøjer til at håndtere kriser med større overskud, så det er godt at komme ud på den anden side.

Deltagerne kommer i alle aldre fra 25 – 80 år og med alle slags årsager – ensomhed – skilsmisse – arbejdsløshed eller andre livsændrende oplevelser.

“Vi vil gerne være en eller to mænd mere som tovholdere i gruppen, det ville give en god dynamik” siger Jan Riis, der nu har været alene om tovholderfunktionen i et par år.

Er du interesseret i at komme på kursus, skal du henvende dig til

Tovholder Jan Riis, tlf.: 40 45 09 74

Vi søger stadig efter en mand mere som kunne tænke sig at være tovholder. Det er gratis at blive uddannet som tovholder og vi dækker naturligvis udgifterne forbundet med uddannelsen. Kontakt Centerleder, Birgitte Zimling tlf.: 51 028 12 05

Guldbogsund Frivilligcenter

Hits: 10

Scroll to top
Skip to content