fbpx

Kender du det? Som Søren Kragh-Jacobsen sang engang om Mona.

Men hvis du engang har elsket at spille fodbold på hyggeplan, men ikke længere har den fornødne hurtighed, så er der kommet et lokalt initiativ, der vil tilfredsstille alle dine behov.

Vi snakker om Gå-Fodbold for mænd. Det er en langsommere variant af det ædle spil. Så du får bevæget dig, men ikke i løb. Det handler om at have det sjovt og få et godt kammeratskab med de andre på holdet. (Og finde på vittigheder om modstanderne).

Man behøver ikke at have spillet fodbold før, men det er en fordel at kende grundreglerne. Mød op i praktisk fodtøj og kluns, du kan bevæge dig i. Så vil de lokale instruktører Ole Nielsen og Parviz Rajabi fra Nykøbing FC være klar til at hjælpe dig i gang.

Hvis du har en legemlig skqavank, eller et handicap, kan gå-fodbold lige være noget for dig. Men også hvis du bare er kommet ud af vanen med at bevæge dig.

Det foregår torsdage klokken 10-12 ved foreningshuset MO.VE i Nykøbing ved kunststofbanerne. Første gang er den 8. juni. Det er gratis at deltage i år. Det er et samarbejde mellem Nykøbing FC, Forum for Mænds Sundhed, Dansk Arbejderidrætsforbund, Atriumfonden og Folkesundhed, Guldborgsund Kommune.

Kontakt eventuelt Arne Jensen 5384 4004 eller arne@puskas.dk eller Ole Nielsen 2298 3626 eller olenielsen1921@gmail.com.

Og så er det blot at ønske God Kamp.

Fodbold, Guldborgsund Frivilligcenter

Views: 8

Scroll to top
Skip to content