fbpx

Mail

Kirkens Korshær

Foreningsnavn: Kirkens Korshær Varmestue
Kontakt: Maria Benzon
Adresse: Jernbanegade 43 (midlertiddig adr. pr 21/8: Raadhusstræde 8, Nyk. F)
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon: 20 47 65 12 eller 30 66 35 32
E-mail: m.benzon@kirkenskorshaer.dk

Folder: Vejviser til genbrugsbutikker i Nyk. F

Antal frivillige: 100

Facebook: Kirkens Korshær varmestue Nykøbing F.

Kirkens Korshær - Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Kirkens Korshær har eksisteret i over 100 år og har altid gjort noget særligt for at hjælpe nødstedte i Danmark. I mange år har der eksisteret varmestuer, væresteder, herberger m.m. som er drevet af Kirkens Korshær. Det typiske sociale arbejde er i storbyerne, men Kirkens Korshær vil nu også udbyde social hjælp til nødstedte/udsatte mennesker på Lolland og Falster.

Projektet på Falster har været længe undervejs, men siden marts har Kirkens Korshær foretaget en undersøgelse af Guldborgsund kommune, hvilke mennesker der bor her, er der behov for hjælp og støtte og hvordan skulle denne hjælp se ud.

Indtil videre er Kirkens Korshær kommet frem til at der er brug for flere tilbud, foreningen starter med en varmestue i mere klassisk forstand, hvor det er muligt at komme i hverdagene og få et varmt måltid mad, samvær og støttende samtaler, et bad og på sigt også få vasket tøj.

Kirkens Korshærs Varmestue er placeret i Jernbanegade 43, st., tv., 4800 Nykøbing F. Vi har åbent alle hverdage kl. 9.00 – 14.00. Desuden holder vi et særligt arrangement ved højtiderne.

Juleaften holder vi en traditionel juleaften i varmestuen og i påsken er det 2. påskedag, hvor vi holder fest.

For yderligere oplysninger kontaktes ovenstående.

Hits: 410

Scroll to top
Skip to content