fbpx

Hvad skal man nu egentlig bruge sådan et frivilligcenter til?

Tænker du måske, når du ser navnet på bygningen overfor banegården i Nykøbing, eller du på Facebook, Instagram eller under en kravletur på nettet, ser vores hjemmeside.

For at gøre det konkret (Sandheden er konkret, hedder et gammelt mundheld jo) har Guldborgsund Frivilligcenter nu fået trykt et Ydelseskatalog, som alle kan få en kopi af.

Her er en række – helt konkrete – ting, du kan bruge centret til.

Er du ved at starte en forening, kan vi hjælpe med at få alle detaljerne på plads: Hvad skal der stå i formålsparagraffen, hvor mange skal der være i bestyrelsen – alle de ting, der ikke er dét, man bliver frivillig for at brokles med. Der kan vi hjælpe. Vi kalder denne temapakke “Gør det godt”.

Næste temapakke, har vi valgt at kalde “Gør det sjovt”. Det handler om at blive bedre til at kommunikere. 

En Nudansk Ordbog fra 1955 skriver om kommunikation, at det er “linjer af informationer, mest brugt i militære operationer”.

Så hurtigt er det gået med at få kommunikation ind på førstepladsen over det, som alle taler om.

Derfor er det vigtigt, at I ved, hvordan man laver flyers, plakater og anden information. Det kan vi hjælpe med. Vores folk har samlet over 50 års erfaring i den slags.

Den tredje temapakke kalder vi “Gør det sammen”.

Det er til foreninger, der er på udkig efter nye medlemmer og gerne vil tage et grundigt kig på deres foreningskultur. Kan vi være mere åbne og inviterende?

Endelig er der den fjerde temapakker, “Gør det grundigt”. Der er tilbud og tilskud til frivillige foreninger. Men det kræver systematik, at ansøge, skrive slutrapporter og al den slags. Og det er hvad vi kan hjælpe Jer med at kigge nærmere på i dette forløb.

Tænk efter en gang: Er noget af dette ting, vi kunne blive bedre til? 

Hvis svaret er ja, så er vi altid til at fange på telefon eller mail.

Visits: 19

Scroll to top
Skip to content