fbpx

Generalforsamlingen den 10. maj starter klokken 17.00 og vi skal en del punkter igennem. “Ledere er ledere og de bliver ledere og ledere” var en grafi fra 70’erne. Og den spiller Birgitte Zimling lidt på i “Lederens leder”, som er hendes beretning.

Billedet på denne side viser en sejr for Guldborgsund Frivilligcenter. For siden ideen om Fars Legestue blev født, har flere medarbejdere løbet sig staver i livet på at forsøge at få den til at fungere. 

Og billedet viser, at det er ved at ske. Nu er der en mandlig tovholder på projektet og der begynder at komme mænd med deres børn.

Birgitte Ziming mener at de mænd der kommer med deres børn er med til at skabe en ny fortælling om Danmark anno 2023.

“Her kan mænd tage sig tid til at tage deres børn med på en oplevelse udenfor hjemmet. Det fortæller de mænd og de viser en glæde ved at gøre det, der er smittende. Og der er sundhedsplejersker med kaninører, der rækker helt tilbage til Playboy-bunnies, men i al uskyldighed”, siger Birgitte Zimling.

Så om “det ka’betaarl’ sæ'” som man sagde i Vestjylland i min ungdom, der er svaret tvetydigt, men alligevel med positive tendenser. Det kan godt betale sig som frivillig at rokke lidt ved det vedtagne.

Man skal ikke spilde sin tid med projekter, der ikke har genklang, men man har lov at prøve sig frem.

Generalforsamlingens årsberetning fra bestyrelsen er lagt ud på denne hjemmeside. Du kan finde den via et af bannerne på forsiden.

Vi ses. Det håber vi da.

 

Legestuen Frisegade

Views: 9

Scroll to top
Skip to content