fbpx

At betale tilbage

Jamina Lauridsen

I 1899 blev Aksel Jensen født i Nykøbing Mors. Han rejste siden til Norge og tog navneforandring til Axel Sandemose,og skrev så ædende ondt om sin fødeby, at den næppe er kommet sig helt over det.

Jamina Lauridsen er også vokset op på Mors, selv om hun egentlig blev født i Gentofte. Måske er det derfra, hun har et lidt lysere sind end Sandemose. Siden kom hun på efterskole på Mols og var barn og ung i Aarhus. Så hun har væretmidtpunkt for flere slags vittigheder, både om Molboer og Århusianere.

Men hun er nu en frisk, 43 år gammel kvinde,der i denne tid arbejder som frivillig på Guldborgsund Frivilligcenter. Hun læser ad hoc-opgaver på kontoret og støtterden ansatte sekretær i en række opgaver.

”Jeg var elev hos Åge Holmer”, fortæller Jamina Lauridsen. Åge Holmer er guldsmed i Herlev og Jamina var i lære som salgsassistent, med alt hvad det indebærer i en mindreforretning. Hun blev uddannet kontorelev på det nuværende DEKRA AMU i Brøndby, hvor hun siden kom til atarbejde som kursuskoordinator. Siden har hun blandt andet været hos Brand-Tech i Greve, hvor hun havde et fleksjobi 2014.

I dag lever hun, sammen med sin mand i Nørre Alslev, hvor de har tre børn. Det fungerer som et mini-kollektiv, hvorogså børnenes farmor og Jaminas bonus-far er en del af husholdningen. Det samme er tre hunde og en papegøje, omend ikke den fra Amerika.

”Jeg føler et stort behov for at ”Give tilbage til samfundet”, forklarer Jamina Lauridsen

”Jeg har en række kompetencer, som det vil være dumt ikke at bruge til noget, og jeg har virkelig mod på at kaste migud i dette projekt”, siger Jamina Lauridsen.

Visits: 20

Scroll to top
Skip to content