fbpx

De sidste syv år har medlemmer af Guldborgsund Fritidscenter haft muligheden for – en gang om måneden – at få en annonce i Fritidsnyt/Søndagsavisen.

Det var i mange år en solid succes. For 100 kroner kunne man få information om møder, arrangementer og alt mellem himmel og jord med i hver annonce.

Men de sidste tre år er interesse-pilen begyndt at vende nedad. Og det med større og større kraft.

Og det kan snart få konsekvenser.

– Vi søger hvert år penge for at dække pengene til annoncen ind. Og hvis ikke organisationerne ønsker at bruge tilbuddet, kan vi ikke forsvare, vedblivende at søge om pengene, siger centerleder Birgitte Zimling.

SøndagsAvisen, Guldborgsund Frivilligcenter,

Flere af de foreninger, der tidligere var faste kunder, har enten droslet ned eller helt opgivet annoncerne.

For Guldborgsund Frivilligcenter er det alene et spørgsmål om at tilbyde foreningerne tilbud, som de føler er relevante.

Så hvis man har tænkt, at det var noget man gerne ville bruge, men bare aldrig er nået længere – så er det tiden at finde styrken frem og bruge tilbuddet. Ellers vil det blive lukket ned efter 2020.

– Jeg regner med at vi søger penge til efteråret. Men hvis tingene ikke ændrer sig, må vi konstatere at dét er medlemmernes ønske og betale pengene tilbage, konstaterer Birgitte Zimling.

Views: 49

Scroll to top
Skip to content