fbpx

Nykøbing F. Bymidte bliver igen i år forvandlet til et stort fællesskabssted lørdag den 11. september kl. 10-14 for alle typer af foreninger i Guldborgsund Kommune. Der er nu skabt en tradition for at afvikle en ”Foreningernes dag”, en dag hvor det har været en fest for de deltagende foreninger, så kom op og vær´ en del af fællesskabet og den gode stemning.

Efter en lang perioden med helt eller delvis nedlukning af foreningslivet, er der mange som har brug at vise hvad foreningen står for, og nogle mangler også nye medlemmer eller nye frivillige hænder. Om ”Foreningernes dag” overhovedet kan blive afviklet, det ved vi ikke, men vi planlægger ud fra, at alle foreninger tager deres forholdsregler og lytter til Sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Fritidsafdelingen i Guldborgsund Kommune stiller i samarbejde med Vores Nykøbing og Guldborgsund Frivilligcenter – Nykøbing F. midtby gratis til rådighed for jer, så I kan vise jeres aktiviteter frem – alle kan deltage.

Formålet med ”Foreningernes dag” er at tilbyde alle foreninger mulighed for at præsentere deres aktiviteter for kommunens borgere og andre interesserede. Her understreger vi efter erfaringer fra de foregående år, at det er vigtigt at tænke en form for aktivitet ind på standen for dermed at vække interesse for forbipasserende.

Erfaringer fra tidligere år:

”Foreningernes dag” er blevet afviklet 3 gange, første gang i 2017. Corona satte desværre en kæp i hjulet sidste år, hvor vi blev nødt til at aflyse. Vi håber meget at det bliver muligt at gennemføre arrangementet i år, og at I har lyst til at komme ud og vise at foreningslivet er der endnu.

Vi er klar over, at vi igen i år skal holde øje med Corona, og bliver nødt til at tage de nødvendige forholdsregler alvorligt. Vi er optimister og tror på at det bliver muligt at gennemføre dagen.

Der blev optaget en video fra Foreningernes dag i 2019 – se den her:

https://www.youtube.com/watch?v=2smzJ6AqkD4&feature=youtu.be

Hvad skal borgerne bruge deres fritid på?:

Synlighed er vigtig for alle foreninger, både fordi synligheden trækker medlemmer og frivillige til, men også fordi alle gerne vil bo i et område med mulighed for aktivitet og netværk, både dem der har været her i mange år, alle de nye tilflyttere og dem der ikke har besluttet sig for at flytte hertil endnu.

Deltagelse er gratis og I skal tilmelde jeres forening:

Hvis jeres forening ønsker at deltage, bedes I tilmelde på nedenstående link, og i forbindelse med tilmeldingen vil vi gerne vide:

  1. hvor meget plads I skal bruge (gerne i m2),
  2. hvilken aktivitet I vil vise på standen,
  3. om I skal bruge strøm,
  4. om I ønsker sparring til ideer til aktiviteten på jeres stand,
  5. hvor mange frivillige der bemander standen.
  6. om I ønsker I at optræde med jeres aktivitet på en scene

Informationsmøde Mandag den 16. august kl. 17-18

Vi håber at I har lyst til at deltage i ”Foreningernes dag” og har måske også brug for lidt yderligere oplysninger. Derfor afholder vi et informationsmøde mandag d. 16. august kl. 17.00 – 18.00 på Rådhuset i Byrådssalen. Her vil vi fortælle meget mere om arrangementet, og I kan få svar på jeres spørgsmål. Du/I skal ikke tilmeldes til informationsmødet, men blot møde op.

Tilmelding til: FORENINGERNES DAG:

 Benyt linket og brug nedenstående brugernavn og password.

 

https://arrangement.guldborgsund.net/Registration/RegLogin

Brugernavn: forening21

Password:    forening21

 Sidste frist for tilmelding er d. 22. august, dvs. kort tid efter informationsmødet.

Spørgsmål kan rettes til:

André Andersen, Erhvervs- og Citychef, Vores Nykøbing, aa@voresnykobing.dk tlf. 4018 4873

Lone Svendsen, Fritidskonsulent, Borger & Branding losv@guldborgsund.dk tlf. 2518 0337

Birgitte Zimling, Centerleder, Guldborgsund Frivilligcenter, bli@fri-villig.dk tlf.: 5128 1205

Sheila Larsen, Folkeoplysningsudvalget, migsheila@gmail.com, tlf. 2226 3450

Views: 260

Scroll to top
Skip to content