Foreningernes Dag 12. september 2020

Lørdag d. 12. september er Foreningernes Dag. I Nykøbing F. midtby er der fyldt op med tæt på 400 frivillige fordelt på ca. 80 foreninger, som vil vise dig, hvad de mødes om hele vinteren.

Der er ca. 800 foreninger i Guldborgsund, så Foreningernes Dag viser en smagsprøve på de muligheder der er for at blive en del af et fællesskab.

Der er noget for alle – børn, unge, voksne, ældre eller måske hellere motionsaktive – dansere – bilentusiaster, fugleinteresserede, kajakroere og alt muligt andet. Du kan møde de ekvilibristiske Street Fodbold, en DJ der holder energien på toppen, Low Akademi – Skaterskole viser hvad de kan, der er popkorn og smagsprøver i ordets bredeste forstand. Vi har kort sagt samlet tropperne og glæder os til at se dig.

Bliver sådan et arrangement overhovedet til noget – det klare svar er – det ved vi ikke – men vi planlægger fortsat, fordi vi ved, at alle foreninger tager deres forholdsregler og lytter til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og vi vil så gerne vise, at foreningslivet er der endnu, og de er klar til den kommende vinter.

Foreningernes Dag 2019, Guldborgsund Frivilligcenter

Alle Foreninger er velkommen til at være med. Det er gratis. Man skal kunne deltage hele dagen.

Tilmelding til arrangementet:

Link: https://arrangement.guldborgsund.net/

Brugernavn: forening20

Password: forening20

Du kan se flere billeder i Årsberetningen, under Foreningernes Dag 2019 – og i Centerlederens beretning samme sted

Her kan du se en lille film fra Foreningernes dag 2019

Hits: 113