fbpx

Familienetværket

Foreningsnavn: Familienetværket
Kontakt: Niels Rasmussen
Adresse: Rosenhaven 8, Sundby
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon:51 84 19 42

E-mailhsdit@post.tele.dk

Facebook:familienetvaerketnykoebingfalster

Frivillige: 3

Familienetværket - Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Hvad er Familienetværket?

Familienetværket er stedet, hvor forældre og deres børn i alle aldre kan komme. Vi mødes hver anden mandag eftermiddagen. Officielt starttidspunkt er kl. 15:30, men har du brug for hjælp til at læse breve fra kommunen eller udfylde papirer, er døren åben fra kl. 14:30.

Kl. 14:30 – 15 :30: Familieservice er et tilbud om hjælp til at læse og forstå breve fra kommunen eller hjælp til at udfylde papirer mm.

Kl. 15:30 – 16:30: Når vi mødes er der først en velkomst, hvor vi hilser på hinanden og synger sammen.

Vi laver en aktivitet. Nogle gange bliver det noget kreativt, andre gange en leg og andre gange spiller vi spil. Det handler om at lave noget hyggeligt sammen børn og voksne i fællesskab.Frivillige vil hver gang sørge for eftermiddagskaffe.

Kl. 16:30 – 17:45: Vi deler os, så børnene går ned i husets kælder, hvor der holdes børneklub. Her synges, høres bibelhistorie, leges eller arbejdes med noget kreativt.
Lektiehjælp er for de skolebørn, som gerne vil sidde og lave deres lektier. En voksen hjælper, hvis barnet beder om det.

Imens samles de voksne i en voksengruppe. Her snakker vi sammen, deler livserfaring, hører om de andres udfordringer og giver dem input til vejen videre. Alle emner kan tages os i gruppen. Diakonimedarbejder Dan K. Månsson leder gruppen. Han er uddannet præst og siden også sjælesørger. Han har erfaring fra lignende voksengrupper andre steder.

Kl. 17:45 – 18:30: Børn og voksne samles til fælles aftensmad. Her hyggesnakkes og spises.

 

 

Hits: 181

Scroll to top
Skip to content