fbpx

Familie og Alkohol, Guldborgsund Kommune

Foreningens navn: Familie og Alkohol, Guldborgsund Kommune

Kontakt person: Claus Radmer Hansen
Adresse: Poul Martins Møllersvej 1C
Post nr.: 4800
By: Nykøbing F.
Telefon nr.: 25189620
E-mail adresse: clh@guldborgsund.dk

Aktivitet

Familie og Alkohol er et tilbud til familier med børn 0-18 år bosat i Guldborgsund Kommune, hvor alkohol fylder for meget i hverdagen.

Ofte er alkohol ikke kun et problem for den, der har et uhensigtsmæssigt forbrug af alkohol. Det påvirker ofte hele familiens hverdag og trivsel.

Hos Familie og Alkohol får alle i familien taletid, vi tilbyder samtaler med både forældre og børn, hver for sig og sammen.

Samtalerne vil tage udgangspunkt i familiens behov og kan handle om hjælp til at bryde uhensigtsmæssige alkoholvaner, hjælp til at udvikle nye vaner og rutiner, kommunikation i familien og værktøjer til at passe på sig selv og sin familie.

Alle kan henvende sig, uanset om du selv ønsker bedre alkoholvaner, eller hvis du er bekymret for en andens alkoholforbrug. Er du fagperson og bekymret for en families alkoholvaner, er du også velkommen til at henvende dig.

Henvendelse kan ske direkte og du er altid velkommen til at ringe for at lave en aftale eller evt. blot for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Tilbuddet er gratis, vi har tavshedspligt og du har mulighed for at være anonym.

Views: 86

Scroll to top
Skip to content