Få nye frivillige – som bliver i foreningen

Hvad stiller I op, når hverken lasso, pisk eller smiger kan skaffe jer flere frivillige? Dette lokale kursus præsenterer solid viden om, hvor og hvordan I kan rekruttere frivillige, som bliver i foreningen – også når den første ‘forelskelsesfase’ er forbi. Deltagerne får både indsigt i, hvorfor al rekruttering tager udgangspunkt i de frivilliges egen motivation samt redskaber til at tilrettelægge en god rekrutteringsproces fra start til slut.

  • Rekrutteringsprocessen og den gode handlingsplan
  • Den gode modtagelse
  • Det gode match mellem frivillige og opgaverne
  • Motivation og alt det der styrker engagementet
  • Værktøjer til rekruttering og fastholdelse af frivillige

Da Frivilligcenteret har fokus på mænd de næste 2 år, så vil kurset stille skarpt på denne gruppe, men kurset dækker alle frivilliggrupper.

 

Underviser er:

Sabitha Sara Krøgholt Jørgensen

Sabitha er konsulent og rådgiver ved CFSA. Hun rådgiver foreninger og frivillige og undervise på CFSA’s kurser, særligt inden for emner som rekruttering, motivation og fastholdelse af frivillige samt om facilitering og mødeprocesser – fysiske såvel som digitale. Sabitha er cand.mag. i International Pædagogik og International Udvikling og har stor erfaring med frivillighed, organisationsudvikling og projektledelse fra tidligere ansættelser som udviklingskonsulent i Mødrehjælpens frivilligafdeling samt projektleder hos KFUM-spejderne og i Grønlands Selvstyre.

Kurset er for alle frivillige

Tid: Onsdag d. 28. oktober kl. 10 – 16

Sted: Guldborgsund Frivilligcenter, Banegårdspladsen 1A, Nykøbing F.

Entré: Gratis deltagelse.

Tilmelding:  https://fri-villig.nemtilmeld.dk/3/

Hits: 67