fbpx

Onsdag den 9. november afholdt Guldborgsund Frivilligcenter sit årlige “Dialogmøde”. Det er en 12 år gammel tradition, at de sociale frivillige, får en mulighed for at tale med og stille spørgsmål til, deres lokale Politikere og Centerchefer.

Onsdagens møde blev afholdt på Vandrehjemmet i Nykøbing, og der var mødt 56 frem.

 

– Vi havde en god snak ved bordene, og de fremmødte politikere Britta Lange, Formand for Socialudvalget, Camillo Krog medlem af Socialudvalget og Bob Richard Nielsen, formand for Ældre- og  Omsorgsudvalget tog godt imod de indspark, der kom fra de frivillige, siger Birgitte Zimling, leder af Guldborgsund Frivilligcenter. Politik og de nye strategier kan være lidt højttravende, men når så mange frivillige kommer med forklaringer, gode ideer og ønsker om samarbejde om gode projekter til kommunen, så bliver det hele meget jordnært og håndgribeligt fortsætter hun.

Også andre ansatte i kommunen, der arbejder med frivillighed var kommet sammen med centercheferne fra områderne Udvikling &Uddannelse, Center for Sundhed og Omsorg, Ida Byrge Sørensen og  Centerchef for Socialområdet og konstitueret chef for Familie og Forebyggelse Bodil Pedersen var mødt frem for at snakke med de frivillige.

– Frivilligcenterets bestyrelse var meget glade for, at så mange medlemmer mødte frem, og der var så mange positive tilkendegivelser fra deltagerne. Det betyder noget, når de arrangementer vi afholder, har rygdækning blandt medlemmerne, siger Birgitte Zimling.

Views: 6

Scroll to top
Skip to content