fbpx

Det Grønne Fællesskab - Stubbekøbing

Forening: Det Grønne Fællesskab – Stubbekøbing
Kontakt : Lotte Ladegaard
Adresse: Stubbekøbing Rådhus, Torvet 1
By: 4850 Stubbekøbing
E-mail: lotteladegaard@gmail.com
Tlf: 27 30 17 89

Frivillige: 20
Medlemmer: 44 (+ 239 følgere på Facebook jan. 2024)

Aktivitet

Det Grønne Fællesskab – Stubbekøbing støtter initiativer, som kan gøres i fællesskab, og som kan inspirere til endnu mere fællesskab og øget trivsel for alle, uanset personlige ressourcer.

Vores fællesspisninger hver den sidste fredag i måneden på Det Gamle Rådhus i Stubbekøbing inspirerer til at skære ned på kødforbruget og spise mere grønt. Fællesspisningerne er hurtigt blevet et populært socialt mødested, hvor man kan få et billigt og grønt måltid mad, så alle kan være med. Her kommer både tilflyttere og folk, der har boet i byen i mange år, og de 50 spisebilletter til mellem 50 og 75 kroner er udsolgt på få timer.

Vi har også en række andre aktiviteter, blandt andet en havegruppe, en repairgruppe, sankegruppe, tøjbytte, og en gruppe, der arbejder med at gøre byen til et attraktivt sted at være for alle befolkningsgrupper – inklusive dem, der trives mindre godt.

Vores arrangementer er for alle. Også dem, der har få penge, er ensomme eller mangler netværk. Og dem, der har stress, depression, social angst, ptsd og andre psykiske udfordringer.

Det Grønne Fællesskab – Stubbekøbing (DGF) arbejder ud fra FN’s 17 verdensmål med særligt fokus på mål 3: Sundhed og trivsel, mål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund og 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

Se vores lokale tiltag, aktiviteter med mere på vores facebook side Det Grønne Fællesskab – Stubbekøbing

 

Views: 89

Scroll to top
Skip to content