fbpx

Mediet Altinget, der primært er internetbaseret, har lavet en gennemgang af, hvilke danske banker, der er mest forstående over for at have en forening som kunde.

Det hører med til billedet af undersøgelsen at ganske storebanker som Danske Bank, Arbejdernes Landsbank, Coop Bank og mange andre, ikke har ønsket at deltage i undersøgelsen.

Men af de, der har svaret, er der meget store forskelle.Nogle banker tager tusindvis af kroner i gebyrer og årlige omkostninger, mens andre udfører den tjeneste nærmest uden beregning.

Og de billigste banker for en forening at være i er:

Klim Sparekasse, Middelfart Sparekasse, Stadil sparekasse, og Frøslev-Mollerup sparekasse er alle gratis at have konto i, mens det er én krone dyrere i Nordea og Jutlander bank. Vil man slippe en hel, rund femmer for sin konto, kan det gøres i Alm. Brand bank.

I den dyre ede har Lån & Spar bank ikke meget til overs for foreninger de tager mellem 1000 – 4000 for at oprette en konto, 1400 kroner årligt for netbank tilknyttet og 150 kroner for et betalingskort. Og så har banken den største minusrente blandt de besvarede: -1.36% skal man give for at have penge stående i Lån og Spar. Men også Jyske Bank, Falster Andelskasse, Sparbank Nord er blandt de dyre alternativer

Vi gør opmærksom på at artiklen her, kan være for gammel, men måske kan man få en ide til at lede efter en billigere bankforbindelse.

Visits: 4734

Scroll to top
Skip to content