fbpx

Søndag den 11. september afholdt Kræftens Bekæmpelses brystkræftgruppe en gåtur. Og nu følger – for de der fik blod på tanden, eller måske missede den første tur – endnu en gåtur. Det er folkene fra Kræftens Bekæmpelses “lyserøde” gruppe, der står bag dette initiativ. Gåturen finder sted søndag den 25. august klokken 10, ved Middelaldercentret Hamborgskoven 2-4. Turen varer cirka to timer. Og har man ikke lyserøde travesko, så opfordrer gruppen bag til at man tager et eller andet lyserødt på.

Men det er blot ouverturen til flere arrangementer:

Onsdag den 14. september er Kvickly, Nykøbing vært ved et arrangement, hvor alt overskud går til “Støt vrysterne”. Her serveres først lidt god mad og så fortæller den tidligere ekstrematlet Sean Montem, der efter en stor karriere indenfor ekstrem- og ultra-sport i 2021 fik konstateret skeletkræft. En diagnose, han tog som endnu en udfordring. Han fortæller om sin kamp.

Endelig er der lørdag den 8. oktober Lyserød Lørdag, hvor hele bymidten i Nykøbing bliver udsmykket med lyserøde balloner og lyserødt tyl, og De lyserøde står på Torvet fra 10.00 til 13.30.

Kræftens Bekæmpelse - Guldborgsund Frivilligcenter

Views: 4

Scroll to top
Skip to content